Artikel top billede

ComOFF: Sådan tager du røven på internet-folket

Viral numse-video viste sig at være et stort fupnummer. Se her hvordan det lykkedes at snyde både tv-stationer og et godtroende internetpublikum.

Der er rigtig meget fup og svindel på nettet, og især med videoer kan det nogle gange være svært at se, hvad der er ægte. 

Det er dog efterhånden blevet en automatreaktion at brøle 'fake', hver gang man spotter noget, som formentlig bare er et snydenummer.

Der var også en del skeptikere, som gjorde, da en video med en uheldig kvinde begyndte at hitte på nettet.

Det forhindrede den alligevel ikke i at blive set over 10 millioner gange og bragt i adskillige medier - blandt andet blev den vist i amerikanske nyhedsudsendelser.

I videoen stiller kvinden sig på hænder op ad en dør og begynder en omgang 'twerking', der vel bedst kan betegnes som en numsedans, som i det her tilfælde får et akrobatisk twist.

Den skulle optages til ære for hendes kæreste.

Men pludselig åbner en veninde døren, og kvinden ryger i bogstaveligste forstand på røv og albuer ned i et glasbord med stearinlys.

Det er svært at se hvordan, men kvindens bukser bliver antændt, og hun skriger. Det samme gør veninden.

Sidenhen har flere medier brugt videoen til at forklare, at det er meget farligt med det her 'twerking'.

Men det hele var bare et stort fupnummer arrangereret af det amerikanske tv-show Jimmy Kimmel Live, og kvinden er i virkeligheden stuntman.

Her er snydevideoen:

Og her er forklaringen på, hvordan det lykkedes at tage røven på adskillige medier og et godtroende internetpublikum:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere