Artikel top billede

ComOFF: Sådan tager du røven på internet-folket

Viral numse-video viste sig at være et stort fupnummer. Se her hvordan det lykkedes at snyde både tv-stationer og et godtroende internetpublikum.

Der er rigtig meget fup og svindel på nettet, og især med videoer kan det nogle gange være svært at se, hvad der er ægte. 

Det er dog efterhånden blevet en automatreaktion at brøle 'fake', hver gang man spotter noget, som formentlig bare er et snydenummer.

Der var også en del skeptikere, som gjorde, da en video med en uheldig kvinde begyndte at hitte på nettet.

Det forhindrede den alligevel ikke i at blive set over 10 millioner gange og bragt i adskillige medier - blandt andet blev den vist i amerikanske nyhedsudsendelser.

I videoen stiller kvinden sig på hænder op ad en dør og begynder en omgang 'twerking', der vel bedst kan betegnes som en numsedans, som i det her tilfælde får et akrobatisk twist.

Den skulle optages til ære for hendes kæreste.

Men pludselig åbner en veninde døren, og kvinden ryger i bogstaveligste forstand på røv og albuer ned i et glasbord med stearinlys.

Det er svært at se hvordan, men kvindens bukser bliver antændt, og hun skriger. Det samme gør veninden.

Sidenhen har flere medier brugt videoen til at forklare, at det er meget farligt med det her 'twerking'.

Men det hele var bare et stort fupnummer arrangereret af det amerikanske tv-show Jimmy Kimmel Live, og kvinden er i virkeligheden stuntman.

Her er snydevideoen:

Og her er forklaringen på, hvordan det lykkedes at tage røven på adskillige medier og et godtroende internetpublikum:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere