Artikel top billede

Direkte i flæsket på Microsoft Surface: Her er den nye konkurrent

Med Dells nye Venue-serie får du en tablet-pc med høj skærmopløsning og tastatur med ekstra batteri. Dermed er der lagt op til direkte duel med Microsofts Surface-modeller. Se her hvad Dell har at byde på.

Det er lidt over en uge siden, at Microsoft viste sin nye Surface-serie frem, der består af tablet-pc'er i 10 tommer klassen med mulighed for at tilkoble tastatur. 

Nu er det så Dells tur til at vise sin nye Venue-kollektion frem, der består af to modeller. Den første er udstyret med en otte tommer skærm og kører Windows 8.1.

Dermed ligger den størrelsesmæssigt på niveau med Acer Iconia W3 og Toshiba Satelitte Encore, som du kan se mere til i dette galleri.

Ifølge Dell lanceres tablet-pc'en ikke herhjemme foreløbig, men i stedet kan vi snart få fingre i en 11 tommer model.

Den hedder Dell Venue 11 Pro og kører ligesom sin lillebror Windows 8.1.

Opløsningen er 1.920 gange 1.080 pixel, og maskinen er udstyret med et IPS-display.

Eksternt tastatur - med batteri

Ligesom Microsofts Surface-modeller er det muligt at koble et eksternt tastatur til maskinen, og det fungerer som omslag for skærmen under transport.

Dell kalder det Slim Keyboard, mens der også findes et Mobile Keyboard, der har integreret batteri, så tablet-pc'en kan holde sig længere tid væk fra en stikkontakt. Det skulle ifølge Dell give 50 procent mere batterilevetid.

Batterilevetiden burde dog ikke være i den helt lave ende til at begynde med.

Dell har ikke opgivet den nøjagtige tid, men da maskinen fås med den nye Intel Atom Bay Trail-processor, burde den kunne holde til mere end en arbejdsdag på en opladning.

Det er dog også muligt at købe Dell Venue 11 Pro i konfigurationer med mere potente processorer som Intel Core i3 eller i5, hvis der er brug for flere hestekræfter end Atom-processoren.

Noget usædvanligt er Venue 11 Pro i øvrigt udstyret med muligheden for at skifte batteriet, hvilket hidtil ikke har været kutyme på tablet-pc'er.

Der er endnu ingen pris eller konkret lanceringsdato herhjemme for Dell Venue 11 Pro, men det bliver formentlig inden årets udgang.

De nye nye Surface-modeller fra Microsoft er klar på hylderne i de danske butikker den 22. oktober, og priserne begynder ved 3.400 kroner. Du kan få hele overblikket her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere