Artikel top billede

Direkte i flæsket på Microsoft Surface: Her er den nye konkurrent

Med Dells nye Venue-serie får du en tablet-pc med høj skærmopløsning og tastatur med ekstra batteri. Dermed er der lagt op til direkte duel med Microsofts Surface-modeller. Se her hvad Dell har at byde på.

Det er lidt over en uge siden, at Microsoft viste sin nye Surface-serie frem, der består af tablet-pc'er i 10 tommer klassen med mulighed for at tilkoble tastatur. 

Nu er det så Dells tur til at vise sin nye Venue-kollektion frem, der består af to modeller. Den første er udstyret med en otte tommer skærm og kører Windows 8.1.

Dermed ligger den størrelsesmæssigt på niveau med Acer Iconia W3 og Toshiba Satelitte Encore, som du kan se mere til i dette galleri.

Ifølge Dell lanceres tablet-pc'en ikke herhjemme foreløbig, men i stedet kan vi snart få fingre i en 11 tommer model.

Den hedder Dell Venue 11 Pro og kører ligesom sin lillebror Windows 8.1.

Opløsningen er 1.920 gange 1.080 pixel, og maskinen er udstyret med et IPS-display.

Eksternt tastatur - med batteri

Ligesom Microsofts Surface-modeller er det muligt at koble et eksternt tastatur til maskinen, og det fungerer som omslag for skærmen under transport.

Dell kalder det Slim Keyboard, mens der også findes et Mobile Keyboard, der har integreret batteri, så tablet-pc'en kan holde sig længere tid væk fra en stikkontakt. Det skulle ifølge Dell give 50 procent mere batterilevetid.

Batterilevetiden burde dog ikke være i den helt lave ende til at begynde med.

Dell har ikke opgivet den nøjagtige tid, men da maskinen fås med den nye Intel Atom Bay Trail-processor, burde den kunne holde til mere end en arbejdsdag på en opladning.

Det er dog også muligt at købe Dell Venue 11 Pro i konfigurationer med mere potente processorer som Intel Core i3 eller i5, hvis der er brug for flere hestekræfter end Atom-processoren.

Noget usædvanligt er Venue 11 Pro i øvrigt udstyret med muligheden for at skifte batteriet, hvilket hidtil ikke har været kutyme på tablet-pc'er.

Der er endnu ingen pris eller konkret lanceringsdato herhjemme for Dell Venue 11 Pro, men det bliver formentlig inden årets udgang.

De nye nye Surface-modeller fra Microsoft er klar på hylderne i de danske butikker den 22. oktober, og priserne begynder ved 3.400 kroner. Du kan få hele overblikket her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.