Artikel top billede

Dansk veteran til tops: Bliver ny direktør i HP

HP henter gammel kending ind som ny dansk chef for pc- og print-kanalen.

Det bliver en mand med stor erfaring fra salg af consumer-produkter, der fremover får ansvaret for HPs salgskanal for pc'er og printere.

HP har nemlig hentet Peter Møller Kristensen ind til jobbet som ny dansk kanaldirektør med ansvar for forhandlersalget af pc'er og printere.

Den 46-årige Møller Kristensen vender dermed tilbage til HP, hvor han fra 2000 arbejdede som sælger, landechef og salgsansvarlig for consumerprodukter indtil han i 2010 blev hentet over til Acer - et job han forlod tidligere i år efter en større ledelsesrokade hos den taiwanesiske pc-producent.

Trods en fortid hvor vægten har ligget på consumer-salg ser han med fortrøstning på sine muligheder for at kunne udvikle HP's pc- og printsalg til erhvervsmarkedet.

"Da jeg var i HP sidste gang, arbejdede jeg ganske rigtigt primært med consumer-forretningen. Men allerede dengang havde vi også SMB-forhandlerne inde over det område. Og hos Acer har jeg som landechef haft stort fokus på erhvervsmarkedet og såvel små, mellemstore som de helt store forhandlere," siger Peter Møller Kristensen.

"Jeg kan rigtig godt lide de værdier, der præger HP, og jeg var rigtig glad for de ti år, jeg var sidst. Men jeg har også lært mange ting i den tid, jeg har været hos Acer", siger Peter Møller Kristensen.

Han afløser Thomas Persson, der for nylig rykkede frem i HP-hierarkiet som øverste chef for HP's pc- og printforretning i Danmark.

"En af mine vigtigste opgaver bliver at sikre et optimalt miks af forhandlere til de forskellige typer af kunder og styrke vores samarbejde med såvel store forhandlere som de mindre spillere, der dækker specielle markedssegmenter inden for print, teknisk it og mobile løsninger", siger han.

Læs også:

Peter Kristensen: Derfor valgte jeg at gå fra Acer

HP: Gør som vi siger, så er der rabat
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.