Artikel top billede

Tag let tv-signalet med på farten: Ny Slingbox til mobil, iPad og bærbar

Dit tv-signal behøver ikke være gidsel i dit eget hjem. Ny og forbedret Slingbox giver dig alle dine fjernsynskanaler på iPad, mobil eller bærbar, selv om du er langt hjemmefra.

Hvert år betaler vi tusindvis af kroner for adgang til kabel-tv som YouSee og Stofa, men trods den høje pris er vi ofte tvunget til at se udsendelserne på hjemmeadressen.

Men for en god håndfuld år siden dukkede de første Slingbox-modeller op, der befriede tv-signalet fra vores hjem.

Boksene blev koblet til både ens netværk og til ens tv-signal, og så var der på mobilen, iPad'en eller den bærbare computer adgang til alt det indhold, som man var vant til fra fladskærmen i stuen.

Det var endda muligt at skifte kanal eller sætte en Slingbox til at optage udsendelser, hvis der var koblet ekstra udstyr til.

Derfor kunne man tage på sommerferie i udlandet og stadig følge med i eksempelvis Tour de France med danske kommentatorer - så længe man var i nærheden af en stabil Wi-Fi-forbindelse.

Vi har tidligere testet Slingbox PRO-HD, som var vanvittig bøvlet sætte op, til gengæld var boksen en fornøjelse at bruge, når den først fungerede.

Ny og billigere model

Efter nogle års stilhed er det endelig blevet tid til en ny model i Slingbox-serien, og den er en forbedring i forhold til den ældre Slingbox PRO-HD, som faktisk stadig sælges.

Her er der nu understøttelse af både SD- og HD-signaler, og boksen kan kobles til dine nuværende settop-løsninger, eksempelvis kabel-tv eller satellit-tv.  

Det er dog ikke alle irritationsmomenter, der er fuldkommen fjernet. Boksen skal stadig fodres med et internet-kabel, hvilket øger mængden af kabelsuppe.

I USA sælges en storebror til 350'eren, som hedder Slingbox 500, der kan gå trådløst på nettet. Denne model sættes dog ikke til salg herhjemme.

Det koster boksen

Slingbox 350 kan sende dit tv-signal til en lang række udstyr som mobiler, bærbare computere og tablet-pc'er.

Man skal også være opmærksom på, at man er nødt til at købe Slingbox-apps til noget af det udstyr, som tv-signalet skal vises på, eksempelvis iPad. 

Slingbox 350 koster cirka 1.300 kroner. 

YouSee har lignende løsning

Da de første Slingbox-modeller dukkede op, var de lidt af en revolution. 

Men i dag er det ikke helt så magisk at tage sit tv-signal med sig på farten. 

Blandt andet YouSee tilbyder i dag en løsning, hvor man som abonnent kan få adgang til nogle tv-kanaler, mens man er på farten. 

Det gælder dog ikke for alle tv-kanaler, selv om man har en fuld pakke. Desuden virker det ikke i udlandet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Microsoft åbner for Windows 365: Nu kan du hente cloud-udgave af Windows og streame på tværs af alle dine enheder - her er de danske priser
Microsoft åbner for salg af den splinternye cloud-baserede Windows 365 til virksomheder, som nu kan streame Windows i fuld format på alle enheder.
Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Det bedste fra to verdener: Sådan går du i Azure med VMware
Det er blevet langt lettere at rykke dit VMware-miljø til Microsoft Azure – få den korte og præcise forklaring her.