Dansk kæmpe CMS køber e-handelsmotor ude i byen

Danske Sitecore udvider nu butikken ved at købe en e-handelsløsning.

CMS-giganten Sitecore har været på juleindkøb, og firmaet har givet gaven til sig selv.

Under gavepapiret dukkede virksomheden commerceserver.net op. Den er nu blevet en del af Sitecore.

Opkøbet skal udvide Sitecore-funktionerne med et dedikeret og integreret e-handelsmodul.

"Vores vision har fra begyndelsen været at levere en komplet platform, der placerer kunderne i centrum for alle aktiviteter," fortæller Michael Seifert, der er CEO i Sitecore.

"Med dette opkøb kan vores kunder tilføje en professionel e-handelsløsning til deres forretning."

Danmarksmester i 2011
E-handelsmotoren er købt af firmaet SMITH, der i øvrigt er Sitecore-partner, og som efter købet også fortsætter som partner.

"E-handelsmulighederne er ikke så gode blandt de eksisterende CMS-udbydere," vurderer Ryan Donovan, der er direktør i commerceserver.net.

"Opkøbet er gode nyheder på denne front, da det vil give mulighed for en solid integration mellem handel og marketing."

Virksomheden Sitecore blev etableret i 2001 i Danmark, og den sælger et content management system, som leverer forretningswebsites, intranet, portaler og marketing software.

Sitecore er baseret på Microsoft's .NET.

Virksomheden blev i 2011 udnævnt som Danmarks bedste it-virksomhed i Computerworlds årlige Top 100-undersøgelse.

Analysehuset Gartner har kåret Sitecore som et af de førende CMS på kloden.

Læs også:
Derfor går det så godt for de danske CMS-firmaer

CMS-markedet: En ung og vild cowboy-branche

Dansk CMS-industri har stor succes - indtil videre

Dansk CMS er kåret som et af verdens bedste
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.