Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

ComOFF: Her er de 5 bedste Google Glass-parodier

Endnu er Google Glass ikke sat til salg, men nettet er propfyldt med parodier på de futuriske briller. Se fem af de bedste her.

De ser mærkelige ud, og du opfører dig endnu mere mærkeligt med dem på.

Kritikken af Google Glass har bestemt ikke været fraværende, siden søgegiganten for halvandet år siden viste sine futuristiske briller frem for første gang.

Endnu er de ikke helt færdige, men udvalgte testpersoner kan i øjeblikket prøve en såkaldt Explorer Edition.

I løbet af 2014 ventes det, at den første version af Google Glass sættes til salg i USA. Brillerne kan stemmestyres, og et lille skærmbillede projiceres foran ens højre øje.

Det seneste år har budt på adskillige Google Glass-parodier, og vi har udvalgt fem af de bedste.

I denne video viser Glass, hvordan brillerne kan hjælpe dig i alle tænkelige situationer. Lige fra det lavpraktiske at lade vandet til mere eksistentielle livskriser:

Google Glass skal måske hjælpe med at gøre livet lettere, men i det her tilfælde går det lige modsat:

Det er ikke kun Google Glass, som gøres til grin. Her får brillerne et skud Windows, og det forbedrer dem på ingen måde:

Måske kan du huske den irriterende Bluetooth Man, der generer sine omgivelser. Det her er samme parodi med skjult kamera - bare med Google Glass:


Med brillerne er der også risiko for, at du ender som et Glasshole. Se her hvor galt det kan gå:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere