Artikel top billede

Her er de mest populære samtaleemner på Facebook i år

Se listen over de mest populære emner på Facebook i 2013.

Selv om vi tror, at vi har kontrollen over de ting, som vi poster på Facebook, følger Facebook nøje med over vores skuldre.

Selskabet holder nemlig godt øje med, hvad der bliver snakket om på det store sociale netværk, og det i en grad, der gør, at selskabet nøjagtigt kan nævne de emner, som Facebook-brugerne har snakket mest om i 2013.

I den netop udkomne "Facebook 2013 Year in Review" giver Facebook således overblikket over de mest populære emner.

På førstepladsen som den mest populære handling på Facebook er tilføjelsen af en person som enten ven, ægtefælle eller forlovet.

Dernæst kommer uploadede indlæg om rejser, flytninger og om afslutningen på forhold.

Måske overraskende er emnerne på syvende- og niende-pladsen på listen:

Den syvende-mest nævnte handling overhovedet på den sociale tjeneste er nemlig "Har fået et kæledyr," mens den niende-mest nævnte handling er "har fået en piercing."

Paven

Facebook er efterhånden blevet så stor og har fået så mange brugere verden over, at selskabets store mining af de mange data, der ligger i de store Facebook-datacentre, på mange måder afspejler årets store begivenheder.

Den person, der er blevet nævnt flest gange på Facebook i 2013, var således den nye pave, argentineren Jorge Marie Bergoglio, der har taget navnet pave Frans, efter at han blev valgt i marts.

Andre meget omtalte personer er Storbritanniens tidligere premierminister Margaret Thatcher, der døde i april, samt popsangerinden Miley Cyrus og den netop afdøde sydafrikanske frihedshelt, Nelson Mandela.

Blandt sportsbegivenheder er Tour de France og Boston Marathon blandt de oftest nævnte.

Du kan se hele Facebook-listen her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Den danske it-komet Dixa får hidtil største kapitalindsprøjtning på 660 millioner: "Det er en stor investering, men det er der også en god grund til"
Det unge it-selskab Dixa har hentet over en halv milliard kroner i finansiering. Pengene skal nu bruges på ekspansion i USA og Europa og på endnu flere ingeniører. Derudover er kanonen ladt, hvis der skulle komme opkøb i sigte. Se direktørens plan for selskabet her.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.