Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Gør din iPhone og iPad børnesikker: Spær de frække sider

På din iPad og iPhone er det let at begrænse adgangen til udvalgte sider. Se her hvordan du gør.

I Storbritannien har staten trukket et pornofilter ned over borgerne, og internetudbydere er blevet pålagt at bortcensurere frække sider, og adgangen til siderne åbnes kun, hvis du har anmodet om det.

Men den slags tiltag er dog overflødige, hvis du har en iPad eller iPhone med iOS 7.

Her er det superlet at oprette dit eget filter, hvis du ikke ønsker, at dine børn skal bruge din iPad til at surfe rundt på internetsider, der er forbeholdt voksne.

Sådan gør du:
Det er ganske simpelt. Du skal blot følge denne vejledning:

1) Gå ind i indstillingsmenuen.

2) Vælg "generelt".

3) Scroll ned og tryk på punktet "begrænsninger" og vælg en kode.

4) Scroll ned og vælg "websteder".  

Tre forskellige begrænsninger: 
Under menuen websteder kan du vælge mellem tre forskellige indstillinger, der begrænser adgangen til forskellige hjemmesider. 

1) Du kan vælge at tillade "alle websteder" og så eventuelt blokere for enkelte udvalgte sider. Du blokerer for udvalgte sider ved at tilføje et websted under punktet "tillad aldrig".

2) Du kan vælge "begræns indhold for voksne", hvilket betyder, at visse sider, som Apple har registreret som "voksensider", bliver blokeret. 

Herudover kan du selv vælge blokere for yderligere sider. Det gør du under punktet "tillad aldrig." Du kan også vælge at tillade adgang til sider, som Apple ellers har valgt at blokere. Det gør du under punktet "tillad altid."

3) Du kan vælge at blokere for alle sider bortset fra dem, som du specifikt har godkendt. Når du vælger dette punkt, har Apple udarbejdet en kort liste med godkendte sider som eksempelvis disney.com, apple.com og andre ukontroversielle hjemmesider. Du kan naturligvis selv tilføje og fjerne sider fra listen.

Læs også:
Vrede danske forældre vinder over Apple i flere app-slagsmål

Undgå at ungerne ribber kreditkortet på din iPad
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere