Artikel top billede

ComOFF: Så mærkeligt ville livet være hvis spam ikke var fup

Forestil dig at spam rent faktisk ikke var fup, men rigtige beskeder. Se her hvor mærkeligt livet så ville være.

Du er formentlig en rutineret it-bruger, der spotter spam på flere kilometers afstand.

Men hvad nu hvis det viste sig, at spambeskederne rent faktisk var ægte og ikke noget fis.

Det tankeeksperiment føres ud i livet i en lille, nuttet animationsfilm, hvor hovedpersonen pludselig får vendt op og ned på sit liv.

Tilbud om hurtige penisforstørrelser virker rent faktisk, og der er en nigeriansk prins, som rundhåndet uddeler millioner af kroner, hvis du bare giver ham dine kontooplysninger.

Der skal ikke afsløres mere af handlingen her, der tager et livtag med de mange forskellige typer spam, som vi hver dag rammes af på internettet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere