Artikel top billede

ComOFF: Mød den falske Apple-medarbejder fra helvede

Komiker maskerer sig som medarbejder i en Apple-butik og forsøger at vejlede - eller nærmere vildlede - kunderne. Se hans kontroversielle salgsteknik filmet med skjult kamera.

Hvis du har været i en Apple Store, ved du, hvordan medarbejderne går klædt: blå T-shirt med et Apple-logo.

Derfor kræver det ikke den store indsats at forklæde sig som en ansat hos æblefirmaet.

Det er præcis, hvad komikeren Tyler Fischer har gjort, og han har endda været så lusket at liste ind i rigtige Apple-butikker.

Her har kunderne naturligvis troet, at han var en reel medarbejder, og han har vejledt - eller nærmere vildledt - dem i køb af ny elektronik.

Joken er filmet med skjult kamera, og Tyler Fischer afslører hurtigt, at han er Apple-medarbejderen fra helvede.

Han fyrer om sig med de mest fjollede tekniske betegnelser som "4000 megapixel ram og 3000 Skype-units", og han er ikke bleg for at komme med kontroversielle anbefalinger:

"Du kan emaile, bruge Skype og sende dillerfotos," som han blandt andet bruger som salgsargument over for et kærestepar, der er ved at kigge på en Mac.

Han forklarer også de chokerede kunder, at det faktisk er Apple, der står bag polio. Men så er der også rabat til dem, der er ramt af sygdommen i dag.

"Køb dog bare en Android-model, det her er tyveri ved højlys dag," siger han til en kunde, der overvejer at anskaffe sig en iPhone.

"Ja, jeg ved det," svarer kunden sagte.

Der er stor diskussion på nettet om, hvorvidt Tyler Fischers rolle som vanvittig Apple-ansat egentlig er sjov. Smag og behag er forskellig - døm selv:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere