Artikel top billede

ComOFF: Mød den falske Apple-medarbejder fra helvede

Komiker maskerer sig som medarbejder i en Apple-butik og forsøger at vejlede - eller nærmere vildlede - kunderne. Se hans kontroversielle salgsteknik filmet med skjult kamera.

Hvis du har været i en Apple Store, ved du, hvordan medarbejderne går klædt: blå T-shirt med et Apple-logo.

Derfor kræver det ikke den store indsats at forklæde sig som en ansat hos æblefirmaet.

Det er præcis, hvad komikeren Tyler Fischer har gjort, og han har endda været så lusket at liste ind i rigtige Apple-butikker.

Her har kunderne naturligvis troet, at han var en reel medarbejder, og han har vejledt - eller nærmere vildledt - dem i køb af ny elektronik.

Joken er filmet med skjult kamera, og Tyler Fischer afslører hurtigt, at han er Apple-medarbejderen fra helvede.

Han fyrer om sig med de mest fjollede tekniske betegnelser som "4000 megapixel ram og 3000 Skype-units", og han er ikke bleg for at komme med kontroversielle anbefalinger:

"Du kan emaile, bruge Skype og sende dillerfotos," som han blandt andet bruger som salgsargument over for et kærestepar, der er ved at kigge på en Mac.

Han forklarer også de chokerede kunder, at det faktisk er Apple, der står bag polio. Men så er der også rabat til dem, der er ramt af sygdommen i dag.

"Køb dog bare en Android-model, det her er tyveri ved højlys dag," siger han til en kunde, der overvejer at anskaffe sig en iPhone.

"Ja, jeg ved det," svarer kunden sagte.

Der er stor diskussion på nettet om, hvorvidt Tyler Fischers rolle som vanvittig Apple-ansat egentlig er sjov. Smag og behag er forskellig - døm selv:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere