Artikel top billede

ComOFF: Mød den falske Apple-medarbejder fra helvede

Komiker maskerer sig som medarbejder i en Apple-butik og forsøger at vejlede - eller nærmere vildlede - kunderne. Se hans kontroversielle salgsteknik filmet med skjult kamera.

Hvis du har været i en Apple Store, ved du, hvordan medarbejderne går klædt: blå T-shirt med et Apple-logo.

Derfor kræver det ikke den store indsats at forklæde sig som en ansat hos æblefirmaet.

Det er præcis, hvad komikeren Tyler Fischer har gjort, og han har endda været så lusket at liste ind i rigtige Apple-butikker.

Her har kunderne naturligvis troet, at han var en reel medarbejder, og han har vejledt - eller nærmere vildledt - dem i køb af ny elektronik.

Joken er filmet med skjult kamera, og Tyler Fischer afslører hurtigt, at han er Apple-medarbejderen fra helvede.

Han fyrer om sig med de mest fjollede tekniske betegnelser som "4000 megapixel ram og 3000 Skype-units", og han er ikke bleg for at komme med kontroversielle anbefalinger:

"Du kan emaile, bruge Skype og sende dillerfotos," som han blandt andet bruger som salgsargument over for et kærestepar, der er ved at kigge på en Mac.

Han forklarer også de chokerede kunder, at det faktisk er Apple, der står bag polio. Men så er der også rabat til dem, der er ramt af sygdommen i dag.

"Køb dog bare en Android-model, det her er tyveri ved højlys dag," siger han til en kunde, der overvejer at anskaffe sig en iPhone.

"Ja, jeg ved det," svarer kunden sagte.

Der er stor diskussion på nettet om, hvorvidt Tyler Fischers rolle som vanvittig Apple-ansat egentlig er sjov. Smag og behag er forskellig - døm selv:
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan prioriterer IT-sikkerhedschefernes indsatsen i 2021
I denne undersøgelse fra F-Secure giver knap 2.000 ledende personer på tværs af hele Europa deres bud på, hvor de vil prioritere indsatsen i år – og hvad de opfatter som virksomhedernes mest presserende udfordringer på cybersikkerhedsfronten.