Artikel top billede

Ny mini-telefon på vej fra HTC

HTC kommer med en mini-version af selskabets HTC One (M8). One Mini 2 har en mindre processor, men holder samme design.

HTC kommer ligesom sidste år med en mini-version af selskabets årlige flagskibstelefon.

Telefonen, som har fået det mundrette navn HTC One Mini 2, kommer på markedet til juni og har det samme design som HTC One (M8), der tidligere har modtaget priser for netop designet.

Hos Computerworld var vi glade for den nyeste HTC One, og du kan læse hele anmeldelsen her.

HTC One Mini 2 skal ses som en telefon rettet mod dem, som ikke ønsker en stor telefon i lommen eller tasken, som langt de fleste flagskibstelefoner er ved at blive.

Skærmen er også kun på 4,5 tommer og er stadig belagt af aluminium - ligesom HTC One (M8) er.

"Det sidste nye medlem af den prisvindende HTC One-familie indeholder en lang række af de funktioner, der har indbragt serien verdensomspændende anerkendelse - blot i en mere kompakt størrelse," udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic, i en pressemeddelelse.

Dog har HTC skåret ned på specifikationerne. Det samme gjorde selskabet på sidste års HTC Mini for netop at få telefonen ned i den lille størrelse.

HTC One (M8)'s bæst af en Snapdragon 801-processor er blevet erstattet af en noget mindre 400-model, og skærmen er også "kun" 720p-opløsning.

Derudover har HTC droppet HTC One (M8)'s unikke dobbelte 4 "ultrapixel" kamera, som kunne rykke på fokus, og har erstattet det med et 13 megapixel objektiv.

HTC One mini 2 vil være tilgængelig inden udgangen af juni.

Læs også: Must Have: Her er forårets seks fedeste smartphones

Læs også: Anmeldelse: Sony Z2 er imponerende og kraftfuld - og tæt på at være perfekt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere