Artikel top billede

Ny mini-telefon på vej fra HTC

HTC kommer med en mini-version af selskabets HTC One (M8). One Mini 2 har en mindre processor, men holder samme design.

HTC kommer ligesom sidste år med en mini-version af selskabets årlige flagskibstelefon.

Telefonen, som har fået det mundrette navn HTC One Mini 2, kommer på markedet til juni og har det samme design som HTC One (M8), der tidligere har modtaget priser for netop designet.

Hos Computerworld var vi glade for den nyeste HTC One, og du kan læse hele anmeldelsen her.

HTC One Mini 2 skal ses som en telefon rettet mod dem, som ikke ønsker en stor telefon i lommen eller tasken, som langt de fleste flagskibstelefoner er ved at blive.

Skærmen er også kun på 4,5 tommer og er stadig belagt af aluminium - ligesom HTC One (M8) er.

"Det sidste nye medlem af den prisvindende HTC One-familie indeholder en lang række af de funktioner, der har indbragt serien verdensomspændende anerkendelse - blot i en mere kompakt størrelse," udtaler Peter Frølund, Managing Director for HTC Nordic, i en pressemeddelelse.

Dog har HTC skåret ned på specifikationerne. Det samme gjorde selskabet på sidste års HTC Mini for netop at få telefonen ned i den lille størrelse.

HTC One (M8)'s bæst af en Snapdragon 801-processor er blevet erstattet af en noget mindre 400-model, og skærmen er også "kun" 720p-opløsning.

Derudover har HTC droppet HTC One (M8)'s unikke dobbelte 4 "ultrapixel" kamera, som kunne rykke på fokus, og har erstattet det med et 13 megapixel objektiv.

HTC One mini 2 vil være tilgængelig inden udgangen af juni.

Læs også: Must Have: Her er forårets seks fedeste smartphones

Læs også: Anmeldelse: Sony Z2 er imponerende og kraftfuld - og tæt på at være perfekt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere