Artikel top billede

(Foto: unknown)

Ny direktør i spidsen for Fujitsu i Danmark

43-årige Helene Egebøl bliver ny direktør i Fujitsus danske og norske forretning. Hendes største opgave bliver at finde balancen mellem vækst og et stort millionunderskud.

Kombinationen af galopperende millionunderskud og kravet om fortsat vækst er to af de udfordringer, som venter 43-årige Helene Egebøl, når hun 1. november begynder i jobbet som administrerende direktør for den japanske it-koncern Fujitsus danske og norske forretning.

Hun kommer fra et job som nordisk salgsansvarlig i service- og rengøringskoncernen ISS. Hun har desuden tidligere arbejdet med salg og forretningsudvikling som afdelingschef i IBM's konsulentafdeling Global Services.

Jobbet i Fujitsu blev ledigt i sommer, da Peter Krogsgaard forlod stillingen efter tre år, som både har budt på voldsom vækst, fyringsrunder og bølgegang på bundlinien. De seneste fire år har Fujitsu haft et samlet underskud på mere end 150 millioner kroner.

Det har ikke været muligt for Computerworld at komme i kontakt med Helene Egebøl, men Fujitsus nordiske chef Conway Kosi udtaler i en pressemeddelelse, at det er Fujitsus ambition at fortsætte sin vækst og styrke salget i Norge.

"Med sin stærke kombination af viden om outsourcing, salg af komplekse løsninger og consulting vil Helene Egebøl være med til at skabe fortsat vækst", lyder det fra Conway Kosi.

Læs også:

Fujitsu mister dansk topchef efter markante millionunderskud

Opkomlingen Progressive hugger stor kommunal ordre fra Fujitsu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere