Artikel top billede

Ny direktør i spidsen for Fujitsu i Danmark

43-årige Helene Egebøl bliver ny direktør i Fujitsus danske og norske forretning. Hendes største opgave bliver at finde balancen mellem vækst og et stort millionunderskud.

Kombinationen af galopperende millionunderskud og kravet om fortsat vækst er to af de udfordringer, som venter 43-årige Helene Egebøl, når hun 1. november begynder i jobbet som administrerende direktør for den japanske it-koncern Fujitsus danske og norske forretning.

Hun kommer fra et job som nordisk salgsansvarlig i service- og rengøringskoncernen ISS. Hun har desuden tidligere arbejdet med salg og forretningsudvikling som afdelingschef i IBM's konsulentafdeling Global Services.

Jobbet i Fujitsu blev ledigt i sommer, da Peter Krogsgaard forlod stillingen efter tre år, som både har budt på voldsom vækst, fyringsrunder og bølgegang på bundlinien. De seneste fire år har Fujitsu haft et samlet underskud på mere end 150 millioner kroner.

Det har ikke været muligt for Computerworld at komme i kontakt med Helene Egebøl, men Fujitsus nordiske chef Conway Kosi udtaler i en pressemeddelelse, at det er Fujitsus ambition at fortsætte sin vækst og styrke salget i Norge.

"Med sin stærke kombination af viden om outsourcing, salg af komplekse løsninger og consulting vil Helene Egebøl være med til at skabe fortsat vækst", lyder det fra Conway Kosi.

Læs også:

Fujitsu mister dansk topchef efter markante millionunderskud

Opkomlingen Progressive hugger stor kommunal ordre fra Fujitsu
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere