Artikel top billede

Dette billede af Twitter-medstifter Jack Dorsey har IS eller gruppen tilhængere lagt op på det anonyme blogsite justpaste.it.

Islamisk Stat sender dødstrussel mod Twitter-stifter efter konto-lukning

Twitter-medarbejdere og især medstifter Jack Dorsey er blevet mål for den islamistiske terrorgruppe IS, efter selskabet har lukket flere af gruppens konti.

Amerikanske sociale medie-giganter som Twitter, Youtube og Facebook har blokeret konti og indhold tilhørende den islamistiske terrorgruppe IS.

Twitters manøvre med konsekvent sletning af IS-konti har fået IS til at udsende dødstrusler mod Twitter-ansatte.

Dødstruslen gælder især selskabets medstifter Jack Dorsey, som er portrætteret med et sigtekorn henover ansigtet.

"Vi kommer altid tilbage"

IS sender flere budskaber i sit indlæg på det anonyme bloggingsite justpaste.it.

"Jeres virtuelle krig mod os vil afstedkomme en rigtig krig mod jer," lyder det fra IS til Jack Dorsey ifølge Buzzfeed.

"I startede denne mislykkede krig. Vi fortalte jer fra starten, at det ikke var jeres krig, men I forstod det ikke, og blev ved med at lukke konti på Twitter, men vi kommer altid tilbage," fortsætter beskeden.

"Når vores løver (modige mænd, red.) kommer og tager jeres åndedrag, vil I aldrig komme tilbage til livet igen."

Sletter IS-propoganda

IS har udover sine direkte trusler også opfordret tilhængere til at angribe det sociale medie.

"For den individuelle hellige kriger i hele verden, angrib Twitter-selskabet og dets interesser alle steder, dets folk og bygninger og tillad ikke, at nogen af disse ateister overlever," lyder budskabet ifølge Buzzfeed.

Youtube og Facebook har tidligere i samarbejde med blandt andet den britiske regering slettet videoer af halshugninger og andet IS-propaganda på deres sites.

Derudover har hackergruppen Anonymous har gjort sit til, at IS mister konti på de sociale medier.

Læs også:
Efter terror-drab: Sikkerhedsfirmaer forventer cyber-angreb mod Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere