Artikel top billede

Dette billede af Twitter-medstifter Jack Dorsey har IS eller gruppen tilhængere lagt op på det anonyme blogsite justpaste.it.

Islamisk Stat sender dødstrussel mod Twitter-stifter efter konto-lukning

Twitter-medarbejdere og især medstifter Jack Dorsey er blevet mål for den islamistiske terrorgruppe IS, efter selskabet har lukket flere af gruppens konti.

Amerikanske sociale medie-giganter som Twitter, Youtube og Facebook har blokeret konti og indhold tilhørende den islamistiske terrorgruppe IS.

Twitters manøvre med konsekvent sletning af IS-konti har fået IS til at udsende dødstrusler mod Twitter-ansatte.

Dødstruslen gælder især selskabets medstifter Jack Dorsey, som er portrætteret med et sigtekorn henover ansigtet.

"Vi kommer altid tilbage"

IS sender flere budskaber i sit indlæg på det anonyme bloggingsite justpaste.it.

"Jeres virtuelle krig mod os vil afstedkomme en rigtig krig mod jer," lyder det fra IS til Jack Dorsey ifølge Buzzfeed.

"I startede denne mislykkede krig. Vi fortalte jer fra starten, at det ikke var jeres krig, men I forstod det ikke, og blev ved med at lukke konti på Twitter, men vi kommer altid tilbage," fortsætter beskeden.

"Når vores løver (modige mænd, red.) kommer og tager jeres åndedrag, vil I aldrig komme tilbage til livet igen."

Sletter IS-propoganda

IS har udover sine direkte trusler også opfordret tilhængere til at angribe det sociale medie.

"For den individuelle hellige kriger i hele verden, angrib Twitter-selskabet og dets interesser alle steder, dets folk og bygninger og tillad ikke, at nogen af disse ateister overlever," lyder budskabet ifølge Buzzfeed.

Youtube og Facebook har tidligere i samarbejde med blandt andet den britiske regering slettet videoer af halshugninger og andet IS-propaganda på deres sites.

Derudover har hackergruppen Anonymous har gjort sit til, at IS mister konti på de sociale medier.

Læs også:
Efter terror-drab: Sikkerhedsfirmaer forventer cyber-angreb mod Danmark
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Mytrendyphone efter momssag og tvangskonkurs i Norge: ”Det er blevet stillet op som om vi nærmest har snydt”
Interview: I marts blev mobiludstyrsleverandøren Mytrendyphone erklæret konkurs, men stifteren Silvan Popovic mener at moms-afgørelsen, der ledte til konkursen er "hundrede tusind procent" uretfærdig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.