Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Microsoft indgår samarbejde med Samsung: Windows-apps skal presses ud på Android

Microsoft fortsætter sit korstog for at få udbredt Windows' mange tjenester. Nu kommer der så et nyt samarbejde, der bare for få år siden havde været utænkeligt.

Microsoft har indgået nye partnerskaber med en række producenter, heriblandt Samsung.

Aftalen med Samsung går ud på, at der på de kommende S6 og S6 Edge vil være installeret OneDrive, OneNote og Skype fra starten af.

Samsung har aldrig været bange for at have forudinstalleret en stor række apps, inden brugeren selv har fået fingre i selskabets telefoner, men nu der det altså Microsofts gratis tjenester, som skal følge med i telefonerne.

Mere data til brugerne

Ud over de forudinstallerede apps giver samarbejdet også Samsung-kunder 100 gigabyte ekstra data i OneDrive-skyen i to år.

Det minder således meget om de tilbud, som både Dropbox og Google Drive tilbyder på andre mobile platforme.

Derudover betyder samarbejdet også, at Microsoft Word, Excel, Powerpoint og de førnævnte apps vil være forudinstalleret på tablets fra Samsung, som forventes at udkomme i løbet af det første halvår 2015.

Der vil også være en indbygget Office 365 bundet sammen med Samsungs KNOX for business-segmentet.

Også en lang række andre producenter er også gået ind i et samarbejde med Microsoft, heriblandt Dell samt en lang række lokale producenter såsom Hipstreet i Canada.

Et samarbejde mellem Microsoft og producenter som benytter sig af Android havde for bare få år siden været en utopi.

Men efter relanceringen af Microsoft som virksomhed og med Satya Nadella som CEO er der snart ikke noget, som kan komme som en overraskelse længere.

Specielt ikke efter at en af Microsofts hovedprodukter, Windows, ser ud til at blive en gratis opdatering for Windows 7 og 8-brugere i et år efter lanceringen.

Læs også: Derfor har Microsoft planer om en helt ny browser

Læs også: Det nye Microsoft: Gratis software i massevis og magten tilbage til brugeren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Coronakrisen har kostet danske it-ansatte lønstigninger og efteruddannelse
Coronakrisen førte til udskudte lønforhandlinger og manglende efteruddannelse for mange ansatte i it-branchen, viser helt nye tal.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.