Artikel top billede

Microsoft indgår samarbejde med Samsung: Windows-apps skal presses ud på Android

Microsoft fortsætter sit korstog for at få udbredt Windows' mange tjenester. Nu kommer der så et nyt samarbejde, der bare for få år siden havde været utænkeligt.

Microsoft har indgået nye partnerskaber med en række producenter, heriblandt Samsung.

Aftalen med Samsung går ud på, at der på de kommende S6 og S6 Edge vil være installeret OneDrive, OneNote og Skype fra starten af.

Samsung har aldrig været bange for at have forudinstalleret en stor række apps, inden brugeren selv har fået fingre i selskabets telefoner, men nu der det altså Microsofts gratis tjenester, som skal følge med i telefonerne.

Mere data til brugerne

Ud over de forudinstallerede apps giver samarbejdet også Samsung-kunder 100 gigabyte ekstra data i OneDrive-skyen i to år.

Det minder således meget om de tilbud, som både Dropbox og Google Drive tilbyder på andre mobile platforme.

Derudover betyder samarbejdet også, at Microsoft Word, Excel, Powerpoint og de førnævnte apps vil være forudinstalleret på tablets fra Samsung, som forventes at udkomme i løbet af det første halvår 2015.

Der vil også være en indbygget Office 365 bundet sammen med Samsungs KNOX for business-segmentet.

Også en lang række andre producenter er også gået ind i et samarbejde med Microsoft, heriblandt Dell samt en lang række lokale producenter såsom Hipstreet i Canada.

Et samarbejde mellem Microsoft og producenter som benytter sig af Android havde for bare få år siden været en utopi.

Men efter relanceringen af Microsoft som virksomhed og med Satya Nadella som CEO er der snart ikke noget, som kan komme som en overraskelse længere.

Specielt ikke efter at en af Microsofts hovedprodukter, Windows, ser ud til at blive en gratis opdatering for Windows 7 og 8-brugere i et år efter lanceringen.

Læs også: Derfor har Microsoft planer om en helt ny browser

Læs også: Det nye Microsoft: Gratis software i massevis og magten tilbage til brugeren
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere