Artikel top billede

Microsoft indgår samarbejde med Samsung: Windows-apps skal presses ud på Android

Microsoft fortsætter sit korstog for at få udbredt Windows' mange tjenester. Nu kommer der så et nyt samarbejde, der bare for få år siden havde været utænkeligt.

Microsoft har indgået nye partnerskaber med en række producenter, heriblandt Samsung.

Aftalen med Samsung går ud på, at der på de kommende S6 og S6 Edge vil være installeret OneDrive, OneNote og Skype fra starten af.

Samsung har aldrig været bange for at have forudinstalleret en stor række apps, inden brugeren selv har fået fingre i selskabets telefoner, men nu der det altså Microsofts gratis tjenester, som skal følge med i telefonerne.

Mere data til brugerne

Ud over de forudinstallerede apps giver samarbejdet også Samsung-kunder 100 gigabyte ekstra data i OneDrive-skyen i to år.

Det minder således meget om de tilbud, som både Dropbox og Google Drive tilbyder på andre mobile platforme.

Derudover betyder samarbejdet også, at Microsoft Word, Excel, Powerpoint og de førnævnte apps vil være forudinstalleret på tablets fra Samsung, som forventes at udkomme i løbet af det første halvår 2015.

Der vil også være en indbygget Office 365 bundet sammen med Samsungs KNOX for business-segmentet.

Også en lang række andre producenter er også gået ind i et samarbejde med Microsoft, heriblandt Dell samt en lang række lokale producenter såsom Hipstreet i Canada.

Et samarbejde mellem Microsoft og producenter som benytter sig af Android havde for bare få år siden været en utopi.

Men efter relanceringen af Microsoft som virksomhed og med Satya Nadella som CEO er der snart ikke noget, som kan komme som en overraskelse længere.

Specielt ikke efter at en af Microsofts hovedprodukter, Windows, ser ud til at blive en gratis opdatering for Windows 7 og 8-brugere i et år efter lanceringen.

Læs også: Derfor har Microsoft planer om en helt ny browser

Læs også: Det nye Microsoft: Gratis software i massevis og magten tilbage til brugeren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere


Ubrydelig? Kan en smadret storage array stadig levere dine data?

En ting er at læse og høre om, hvor robuste og højt tilgængelige Hitachis storage array lagringssystemer er - men noget andet er oplevelsen af det, når du live kan se, hvordan de ødelægger deres system. Se derfor med, når vi fysisk ødelægger en storage array - og derefter tester om den stadig vil kunne levere dine data.

06. marts 2024 | Læs mere