Artikel top billede

Efter 15 år hos Dell fortsætter Adam Vieth som chef for pc-salget hos HP.

Efter pludselig exit fra Dell: Nu er han tilbage som chef i HP Danmark

Dells tidligere direktør i Danmark havde allerede et nyt job på hånden, da han for halvanden måned siden sagde farvel. Nu skal han sælge pc'er for HP.

Allerede halvanden måned efter en noget pludselig exit fra jobbet som direktør for Dell i Danmark, har Adam Vieth fundet nye græsgange.

Han skal nu slå sine folder hos sin tidligere konkurrent HP, hvor han med titlen som general manager siden månedsskiftet har haft ansvaret for salget af pc'er til især erhvervskunder.

Adam Vieth fortæller, at han fik de første følere fra HP allerede i juni måned.

"Jeg blev kontaktet af HP's europæiske kontor i midten af juni, og så har dialogen udviklet sig derfra," siger Adam Vieth, som trak stikket efter at have arbejdet for Dell i 15 år - heraf senest i to år som selskabets administrerende direktør i Danmark.

Tilbage i august sagde han til Computerworld, at hans farvel til Dell var sket "helt udramatisk", og at han gerne ville "prøve noget nyt". Han ønsker i dag ikke at kommentere sin exit fra Dell yderligere.

I HP bliver Adam Vieths nye chef Thomas Persson, som har det øverste ansvar for HP's pc- og print-forretning i Danmark.

Salget af pc'er og devices til privatkunder styres i høj grad fra det skandinaviske kontor i Stockholm, og Adam Vieth kommer derfor først og fremmes til at koncentrere sig om produkter og services rettet mod B2B-markedet, fortæller Thomas Persson.

En anden ting, der nok kommer til at fylde meget for den nye HP-chef, bliver den opsplitning af selskabet, som træder i kraft allerede 1. november.

Løsninger inden for server-storage, cloud, software og services fortsætter under navnet HP Enterprise, mens pc'er sammen med printere udskilles i HP Inc.

Læs også:

Dell uden dansk direktør: Aner ikke hvor afløseren skal findes

HP vil af med hver 10. medarbejder: Danske ansattes fremtid svæver i det uvisse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere