Artikel top billede

Efter 15 år hos Dell fortsætter Adam Vieth som chef for pc-salget hos HP.

Efter pludselig exit fra Dell: Nu er han tilbage som chef i HP Danmark

Dells tidligere direktør i Danmark havde allerede et nyt job på hånden, da han for halvanden måned siden sagde farvel. Nu skal han sælge pc'er for HP.

Allerede halvanden måned efter en noget pludselig exit fra jobbet som direktør for Dell i Danmark, har Adam Vieth fundet nye græsgange.

Han skal nu slå sine folder hos sin tidligere konkurrent HP, hvor han med titlen som general manager siden månedsskiftet har haft ansvaret for salget af pc'er til især erhvervskunder.

Adam Vieth fortæller, at han fik de første følere fra HP allerede i juni måned.

"Jeg blev kontaktet af HP's europæiske kontor i midten af juni, og så har dialogen udviklet sig derfra," siger Adam Vieth, som trak stikket efter at have arbejdet for Dell i 15 år - heraf senest i to år som selskabets administrerende direktør i Danmark.

Tilbage i august sagde han til Computerworld, at hans farvel til Dell var sket "helt udramatisk", og at han gerne ville "prøve noget nyt". Han ønsker i dag ikke at kommentere sin exit fra Dell yderligere.

I HP bliver Adam Vieths nye chef Thomas Persson, som har det øverste ansvar for HP's pc- og print-forretning i Danmark.

Salget af pc'er og devices til privatkunder styres i høj grad fra det skandinaviske kontor i Stockholm, og Adam Vieth kommer derfor først og fremmes til at koncentrere sig om produkter og services rettet mod B2B-markedet, fortæller Thomas Persson.

En anden ting, der nok kommer til at fylde meget for den nye HP-chef, bliver den opsplitning af selskabet, som træder i kraft allerede 1. november.

Løsninger inden for server-storage, cloud, software og services fortsætter under navnet HP Enterprise, mens pc'er sammen med printere udskilles i HP Inc.

Læs også:

Dell uden dansk direktør: Aner ikke hvor afløseren skal findes

HP vil af med hver 10. medarbejder: Danske ansattes fremtid svæver i det uvisse
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere