Artikel top billede

Rygte: Netcompany er tæt på at blive solgt

Netcompany er ifølge rygter tæt på at blive solgt og er begyndt at sende teasere ud til mulige købere. Direktør afviser, at der er en konkret salgsproces i gang.

Netcompany er tæt på at blive solgt. Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten har selskabet hyret Handelsbanken samt advokatfirmaet Accura til at bistå med at afsøge markedet for mulige købere.

Ifølge avisen har Handelsbanken i første omgang udsendt en 'teaser' - altså en præsentation af virksomheden på nogle få sider.- til en række selskaber, der kan forestilles at være interesseret i Netcompany.

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten har flere fonde allerede vist interesse for selskabet, som vurderes til at være omkring to milliarder kroner værd.

Tidligere i denne måned sagde Netcompanys koncerndirektør André Rogacsewski til Computerworld, at man løbende får henvendelser fra interesserede investorer, men afviste, at der skulle være en 'konkret proces' i gang.

Den forklaring fastholder han i dag.

"Der er fortsat ikke konkrete planer om et salg. I dagens marked findes der mange typer af investorer. Udover kapitalfonde er der også store industrivirksomheder, som gerne vil investere deres penge i virksomheder, der går godt," siger André Rogaczewski til Computerworld.

Andre Rogaczewski peger samtidig på muligheden for at Netcompany allierer sig med en ekstern investor for at finansiere, at Netcompany selv køber op uden for landets grænser.

Læs også: Netcompany-chef afviser salgsrygter: Det er smigrende, men vi har altså travlt med at udvikle vores firma.

Netcompany blev i 2011 købt tilbage af de tre stiftere, Carsten Gomard, Claus Jørgensen og André Rogacsewski fra kapitalfonden Axcel, der købte Netcompany af de tre stiftere i 2006.

Det kan du læse mere om her: Kapitalfond sælger Netcompany: Scorer kvart milliard.

Netcompany har de seneste par år udvidet bemandingen voldsomt samtidig med, at selskabet har afleveret et trecifret millionoverskud.

Computerworld har netop efter et år med voldsom vækst og solid indtjening kåret Netcompany til Danmarks bedste store it-virksomhed i den såkaldte Top 100 Sværvægter-kategori.

Læs også: Netcompany er Danmarks bedste sværvægter inden for it: Her er metoden bag successen
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Computerworld
Tysk unicorn-app stormer ind på det danske marked: Vil levere dine dagligvare-indkøb på 10 minutter
Gorillas er en app-drevet udbringningstjeneste, der er blevet kaldt for Europas hurtigstvoksende startup. Tjenesten vil nu udbringe dagligvare til danskerne inden for 10 minutter.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Når AI sætter sig ved rattet: Sådan passer infrastrukturen på sig selv
Selvkørende IT-infrastruktur styrker skaleringsmuligheder og ressourceudnyttelse. Dette whitepaper giver overblik over proces og muligheder.