Artikel top billede

Kæmpefusion på vej: Western Digital køber SanDisk

Harddisk-producenten Western Digital betaler 125 milliarder kroner for chip-firmaet SanDisk.

Den store harddisk-producent Western Digital køber SanDisk, der er blandt verdens største producenter af hukommelses-chip.

Westen Digital lægger knap 125 milliarder kroner på bordet i handelen, der er seneste kapitel i den konsoliderings-bølge, der for tiden fejer gennem den globale chip-industri.

SanDisk har været til salg i et stykke tid. Selskabet har således også haft drøftelser med Micron Technology som mulig ny ejer.

Western Digital, der producerer harddiske og SSD'er til pc'er, servere og lignende, fik for blot en måned siden tilført 25 milliarder kroner i investerings-kapital fra statsejede kinesiske Tshinghua University, der købte sig ind i selskabet.

Tsinghua har fornylig også budt 155 milliarder kroner Micron.

Industrien er præget af pris-pres fra kunderne, hård konkurrence samt den teknologiske omstilling mod blandt andet det spirende Internet of Things og de mange forskellige tablet- og smartphones, som bliver udviklet.

SanDisk er verdens tredjestørste producent af flash-hukommelse, som i stigende omfang anvendes i smartphones, tablet-computere, bærbare computere og i datacentre.

Går alt efter planen, vil den endelige fusion blive gennemført i til næste efterår.

Handlen kommer lige i kølvandet på Dells milliard-køb af storage-kæmpen EMC.

Det kan du læse mere om her: Dell køber EMC for 440 milliarder kroner: Nu vil selskabet i krig med alle it-giganterne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
"Jeg håber, at vi kan udfase vandfaldsmodellen, når vi har introduceret den agile model nok gange, og når organisationen har set resultaterne nok gange"
"Vi er meget inspireret af designtænkning med brugerne i centrum, og vi arbejder på en meget agil og søgende måde."
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.