Artikel top billede

Mogens Elsberg bliver ny topchef for Bluegarden

Nye ejere kræver vækst og større overskud i lønadministrationsfirmaet Bluegarden. Ny mand i chefstolen er brancheveteranen Mogens Elsberg.

Den amerikanske kapitalfond Marlin Equity Partners indsætter Mogens Elsberg som øverste chef for de 550 medarbejdere i løn- og HR-administrations-firmaet Bluegarden - det tidligere Multidata.

Hans opgave bliver at gennemføre en turnaround, der kan realisere Bluegardens ambitiøse vækstplaner og øge selskabets markedsandele.

Oversat til klartekst betyder det flere kunder og bedre indtjening, efter at selskabet de seneste par år har stået i regnskabsmæssigt i stampe.

Mogens Elsberg fortæller til Computerworld, at hans opgave bliver at skabe "profitabel vækst" i Bluegarden-koncernen, som udover Danmark også opererer i Norge og Sverige.

"Bluegarden har et stort potentiale for at øge sin markedsandel. Både de nye ejere, jeg selv og organisationen tror på, at det kan lade sig gøre. Min opgave bliver især at sætte fokus på at udvikle en salgs- og kundeorienteret organisation," siger Mogens Elsberg.

Det er kun to måneder siden, at de nye amerikanske ejere overtog Bluegarden, der står for både software og services, som sørger for, at titusindvis af danskere får deres løn ind på kontoen hver måned.

Bluegarden har især godt fat i lønadministration for mindre og mellemstore virksomheder.

Selskabet blev oprindeligt skilt ud fra Nets i 2003 og var indtil fornylig ejet af blandt andet Nordea.

Med det nye job er fire måneders pusterum overstået for Mogens Elsberg, der i sommer vinkede farvel til jobbet som direktør i den cloud-baserede leverandør af regnskabssystemer e-conomic, efter at selskabet var blevet overtaget af norske Visma.

Han har desuden en fortid som top-direktør i GN Netcom, og før det havde han en international stilling i Microsofts ERP-forretning, ligesom han tilbage i 1990'erne arbejdede for IBM Global Services.

Læs også:

Milliardhandel: Danske e-conomic solgt for halvanden milliard kroner

Sådan vil e-conomic vælte Microsofts økonomisystem ned af tronen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere