Artikel top billede

Mogens Elsberg bliver ny topchef for Bluegarden

Nye ejere kræver vækst og større overskud i lønadministrationsfirmaet Bluegarden. Ny mand i chefstolen er brancheveteranen Mogens Elsberg.

Den amerikanske kapitalfond Marlin Equity Partners indsætter Mogens Elsberg som øverste chef for de 550 medarbejdere i løn- og HR-administrations-firmaet Bluegarden - det tidligere Multidata.

Hans opgave bliver at gennemføre en turnaround, der kan realisere Bluegardens ambitiøse vækstplaner og øge selskabets markedsandele.

Oversat til klartekst betyder det flere kunder og bedre indtjening, efter at selskabet de seneste par år har stået i regnskabsmæssigt i stampe.

Mogens Elsberg fortæller til Computerworld, at hans opgave bliver at skabe "profitabel vækst" i Bluegarden-koncernen, som udover Danmark også opererer i Norge og Sverige.

"Bluegarden har et stort potentiale for at øge sin markedsandel. Både de nye ejere, jeg selv og organisationen tror på, at det kan lade sig gøre. Min opgave bliver især at sætte fokus på at udvikle en salgs- og kundeorienteret organisation," siger Mogens Elsberg.

Det er kun to måneder siden, at de nye amerikanske ejere overtog Bluegarden, der står for både software og services, som sørger for, at titusindvis af danskere får deres løn ind på kontoen hver måned.

Bluegarden har især godt fat i lønadministration for mindre og mellemstore virksomheder.

Selskabet blev oprindeligt skilt ud fra Nets i 2003 og var indtil fornylig ejet af blandt andet Nordea.

Med det nye job er fire måneders pusterum overstået for Mogens Elsberg, der i sommer vinkede farvel til jobbet som direktør i den cloud-baserede leverandør af regnskabssystemer e-conomic, efter at selskabet var blevet overtaget af norske Visma.

Han har desuden en fortid som top-direktør i GN Netcom, og før det havde han en international stilling i Microsofts ERP-forretning, ligesom han tilbage i 1990'erne arbejdede for IBM Global Services.

Læs også:

Milliardhandel: Danske e-conomic solgt for halvanden milliard kroner

Sådan vil e-conomic vælte Microsofts økonomisystem ned af tronen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere