Artikel top billede

Mogens Elsberg bliver ny topchef for Bluegarden

Nye ejere kræver vækst og større overskud i lønadministrationsfirmaet Bluegarden. Ny mand i chefstolen er brancheveteranen Mogens Elsberg.

Den amerikanske kapitalfond Marlin Equity Partners indsætter Mogens Elsberg som øverste chef for de 550 medarbejdere i løn- og HR-administrations-firmaet Bluegarden - det tidligere Multidata.

Hans opgave bliver at gennemføre en turnaround, der kan realisere Bluegardens ambitiøse vækstplaner og øge selskabets markedsandele.

Oversat til klartekst betyder det flere kunder og bedre indtjening, efter at selskabet de seneste par år har stået i regnskabsmæssigt i stampe.

Mogens Elsberg fortæller til Computerworld, at hans opgave bliver at skabe "profitabel vækst" i Bluegarden-koncernen, som udover Danmark også opererer i Norge og Sverige.

"Bluegarden har et stort potentiale for at øge sin markedsandel. Både de nye ejere, jeg selv og organisationen tror på, at det kan lade sig gøre. Min opgave bliver især at sætte fokus på at udvikle en salgs- og kundeorienteret organisation," siger Mogens Elsberg.

Det er kun to måneder siden, at de nye amerikanske ejere overtog Bluegarden, der står for både software og services, som sørger for, at titusindvis af danskere får deres løn ind på kontoen hver måned.

Bluegarden har især godt fat i lønadministration for mindre og mellemstore virksomheder.

Selskabet blev oprindeligt skilt ud fra Nets i 2003 og var indtil fornylig ejet af blandt andet Nordea.

Med det nye job er fire måneders pusterum overstået for Mogens Elsberg, der i sommer vinkede farvel til jobbet som direktør i den cloud-baserede leverandør af regnskabssystemer e-conomic, efter at selskabet var blevet overtaget af norske Visma.

Han har desuden en fortid som top-direktør i GN Netcom, og før det havde han en international stilling i Microsofts ERP-forretning, ligesom han tilbage i 1990'erne arbejdede for IBM Global Services.

Læs også:

Milliardhandel: Danske e-conomic solgt for halvanden milliard kroner

Sådan vil e-conomic vælte Microsofts økonomisystem ned af tronen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere