Artikel top billede

Mogens Elsberg bliver ny topchef for Bluegarden

Nye ejere kræver vækst og større overskud i lønadministrationsfirmaet Bluegarden. Ny mand i chefstolen er brancheveteranen Mogens Elsberg.

Den amerikanske kapitalfond Marlin Equity Partners indsætter Mogens Elsberg som øverste chef for de 550 medarbejdere i løn- og HR-administrations-firmaet Bluegarden - det tidligere Multidata.

Hans opgave bliver at gennemføre en turnaround, der kan realisere Bluegardens ambitiøse vækstplaner og øge selskabets markedsandele.

Oversat til klartekst betyder det flere kunder og bedre indtjening, efter at selskabet de seneste par år har stået i regnskabsmæssigt i stampe.

Mogens Elsberg fortæller til Computerworld, at hans opgave bliver at skabe "profitabel vækst" i Bluegarden-koncernen, som udover Danmark også opererer i Norge og Sverige.

"Bluegarden har et stort potentiale for at øge sin markedsandel. Både de nye ejere, jeg selv og organisationen tror på, at det kan lade sig gøre. Min opgave bliver især at sætte fokus på at udvikle en salgs- og kundeorienteret organisation," siger Mogens Elsberg.

Det er kun to måneder siden, at de nye amerikanske ejere overtog Bluegarden, der står for både software og services, som sørger for, at titusindvis af danskere får deres løn ind på kontoen hver måned.

Bluegarden har især godt fat i lønadministration for mindre og mellemstore virksomheder.

Selskabet blev oprindeligt skilt ud fra Nets i 2003 og var indtil fornylig ejet af blandt andet Nordea.

Med det nye job er fire måneders pusterum overstået for Mogens Elsberg, der i sommer vinkede farvel til jobbet som direktør i den cloud-baserede leverandør af regnskabssystemer e-conomic, efter at selskabet var blevet overtaget af norske Visma.

Han har desuden en fortid som top-direktør i GN Netcom, og før det havde han en international stilling i Microsofts ERP-forretning, ligesom han tilbage i 1990'erne arbejdede for IBM Global Services.

Læs også:

Milliardhandel: Danske e-conomic solgt for halvanden milliard kroner

Sådan vil e-conomic vælte Microsofts økonomisystem ned af tronen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?