Artikel top billede

Dells ubestridte topfigur Michael Dell har omdøbt sin baby og virksomhedens erhvervsafdeling i forbindelse med selskabets EMC-opkøb. Foto: Joachim Kühlmann Selliken

Efter Dells opkøb af EMC: Dell får nyt navn

Dell skifter navn på sit hovedselskab og sine løsninger til erhvervslivet, efter pc-giganten for nyligt har købt storage-selskabet EMC. Læs her, hvad Dell fremover vil kalde sig selv.

It-giganten Dell vil ikke stå tilbage for ærkekonkurrenten HP, når det kommer til at kreere nye navne.

HP har for nyligt ved sin opsplitning i to selskaber valgt at kalde sin erhvervsforretning for Hewlett Packard Enterprise, mens selskabet til salg af pc'er og printere nu hedder HP Inc.

Læs også: Dell-topchef i Danmark: Derfor skal man ikke have tiltro til succeshistorier om HP

Dell har med sit store EMC-opkøb også valgt at give sine forretningsområder nye navne.

Det fremgår af en mail fra selskabets stifter og hovedejer Michael Dell.

Her har han skrevet til selskabets medarbejdere lige før Dells 32 års fødselsdag og før, at selskabets konference EMC World i denne uge bliver skudt i gang i den amerikanske by Las Vegas med 14.000 kunder, partnere og slutbrugere.

"Jeg vil også fortælle navnet på vores kombinerede selskab, og jeg vil gerne have, at I var blandt de første til at vide, at efter transaktionen er gået igennem, vil vores familie af forretninger officielt vil være kendt under navnet Dell Technologies," skriver Michael Dell i sin mail.

Han forklarer samtidig, at Dell Technologies vil omfatte alle selskabets teknologier og brands som Dell selv, EMC, VMware, Pivotal, SecureWorks, RSA og Virtustream.

Velkommen til Dell EMC

Udover hovedselskabet med navnet Dell Technologies, er der også navneændring til selskabet kombinerede.

Det skifter nu navn til Dell EMC.

"Begge selskaber står for noget meget specielt for jer og vores kunder. Og vores kombination handler udelukkende om at kombinere det bedste fra begge selskaber. Vi er så stolte over, hvad vi skaber, og vi vil gerne have, at vores teams og hele økosystemet føler samme stolthed, tilhørsforhold og spænding," lyder det fra Michael Dell.

Derimod vil pc-forretningen bevare sit Dell-navn uden nogen tilføjelser.

"Vores client solutions-virksomhed vil få brandet Dell. Varemærkeværdien i Dell pc'en er uerstattelig," lyder det fra Michael Dell.

Her er planerne for Dell Technologies

Den ikoniske it-personlighed skriver samtidig i sin mail til medarbejderne, hvad selskabet skal satse på de i kommende år.

Her fremgår det med Michael Dells ord, at strategien går ud på at være førende inden for nutidens teknologi og stå klar med at kunne tilbyde cloud-parat infrastruktur fremover.

"Hvor det giver strategisk mening, skal vi levere integrerede løsninger inden for public, private og hybride clouds og sikkerhed, og i den gnidningsfrie teknologi-infrastruktur fra it-branchens førende konvergerede platforme til sensor-gateways. Pc'er og virtuelle pc'er på kanten af Internet of Things," skriver Michael Dell.

"Alt i alt er vi Dell Technologies. Jeg synes, det lyder godt, og jeg håber, at alle på holdet, vores kunder og partnere føler sig inkluderet i vores paraplyorganisation og er lige så spændte som jeg på, hvad fremtiden vil bringe," lyder det mod slutningen af Michael Dells mail til medarbejderne.

Læs også: 
Dell køber EMC for 440 milliarder kroner: Nu vil selskabet i krig med alle it-giganterne

Efter Dells gigant-køb af EMC: Her er de 10 største it-opkøb nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere