Dells ubestridte topfigur Michael Dell har omdøbt sin baby og virksomhedens erhvervsafdeling i forbindelse med selskabets EMC-opkøb. Foto: Joachim Kühlmann Selliken

Efter Dells opkøb af EMC: Dell får nyt navn

Dell skifter navn på sit hovedselskab og sine løsninger til erhvervslivet, efter pc-giganten for nyligt har købt storage-selskabet EMC. Læs her, hvad Dell fremover vil kalde sig selv.

It-giganten Dell vil ikke stå tilbage for ærkekonkurrenten HP, når det kommer til at kreere nye navne.

HP har for nyligt ved sin opsplitning i to selskaber valgt at kalde sin erhvervsforretning for Hewlett Packard Enterprise, mens selskabet til salg af pc'er og printere nu hedder HP Inc.

Læs også: Dell-topchef i Danmark: Derfor skal man ikke have tiltro til succeshistorier om HP

Dell har med sit store EMC-opkøb også valgt at give sine forretningsområder nye navne.

Det fremgår af en mail fra selskabets stifter og hovedejer Michael Dell.

Her har han skrevet til selskabets medarbejdere lige før Dells 32 års fødselsdag og før, at selskabets konference EMC World i denne uge bliver skudt i gang i den amerikanske by Las Vegas med 14.000 kunder, partnere og slutbrugere.

"Jeg vil også fortælle navnet på vores kombinerede selskab, og jeg vil gerne have, at I var blandt de første til at vide, at efter transaktionen er gået igennem, vil vores familie af forretninger officielt vil være kendt under navnet Dell Technologies," skriver Michael Dell i sin mail.

Han forklarer samtidig, at Dell Technologies vil omfatte alle selskabets teknologier og brands som Dell selv, EMC, VMware, Pivotal, SecureWorks, RSA og Virtustream.

Velkommen til Dell EMC
Udover hovedselskabet med navnet Dell Technologies, er der også navneændring til selskabet kombinerede.

Det skifter nu navn til Dell EMC.

"Begge selskaber står for noget meget specielt for jer og vores kunder. Og vores kombination handler udelukkende om at kombinere det bedste fra begge selskaber. Vi er så stolte over, hvad vi skaber, og vi vil gerne have, at vores teams og hele økosystemet føler samme stolthed, tilhørsforhold og spænding," lyder det fra Michael Dell.

Derimod vil pc-forretningen bevare sit Dell-navn uden nogen tilføjelser.

"Vores client solutions-virksomhed vil få brandet Dell. Varemærkeværdien i Dell pc'en er uerstattelig," lyder det fra Michael Dell.

Her er planerne for Dell Technologies
Den ikoniske it-personlighed skriver samtidig i sin mail til medarbejderne, hvad selskabet skal satse på de i kommende år.

Her fremgår det med Michael Dells ord, at strategien går ud på at være førende inden for nutidens teknologi og stå klar med at kunne tilbyde cloud-parat infrastruktur fremover.

"Hvor det giver strategisk mening, skal vi levere integrerede løsninger inden for public, private og hybride clouds og sikkerhed, og i den gnidningsfrie teknologi-infrastruktur fra it-branchens førende konvergerede platforme til sensor-gateways. Pc'er og virtuelle pc'er på kanten af Internet of Things," skriver Michael Dell.

"Alt i alt er vi Dell Technologies. Jeg synes, det lyder godt, og jeg håber, at alle på holdet, vores kunder og partnere føler sig inkluderet i vores paraplyorganisation og er lige så spændte som jeg på, hvad fremtiden vil bringe," lyder det mod slutningen af Michael Dells mail til medarbejderne.

Læs også: 
Dell køber EMC for 440 milliarder kroner: Nu vil selskabet i krig med alle it-giganterne

Efter Dells gigant-køb af EMC: Her er de 10 største it-opkøb nogensinde
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
RPA og software-robotter: Businesscase og teknologi

Robot process automation - RPA - har i det seneste års tid for alvor fået et gennembrud i både virksomheder, organisationer og (ikke mindst) i den offentlige sektor, hvor både kommuner, styrelser og andre institutioner har taget de små software-robotter til sig.

23. september 2020 | Læs mere


"One Minute Workflow" til ad hoc-opgaver

De seneste mange måneder har givet os alle en helt ny opfattelse af arbejdspladsen. Fjernarbejde forventes at blive en del af den nye hverdag, som vi alle kigger ind i. Det har været en øjenåbner for mange, men det har også givet os vigtig læring - hvordan sikrer du, at dine medarbejdere har samme muligheder og kan opretholde effektiviteten, også når de ikke arbejder på kontoret?

23. september 2020 | Læs mere


Digitalt seminar: Styrk økonomistyringen i en krisetid med AI og robotter

Det stiller store krav til virksomhedens økonomistyring. Blandt andet fordi det er blevet sværere end nogensinde at tage bestik af virksomhedens økonomi, konkurrence- og driftssituation på selv den korte bane. Få inspiration til at komme i gang med at styrke økonomistyringen med AI og ML på grundlag af konkrete input og erfaringer.

24. september 2020 | Læs mere


Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Overhold GDPR med Vulnerability Management
Efter afsløringen af Spectre og Meltdown i januar 2018 advarede ICO’s Head of Technology Policy om, at virksomheder kunne blive straffet for eksisterende sårbarheder i deres databeskyttelsesprotokoller i henhold til EU’s generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). En Vulnerability Management-løsning er den mest effektive måde at sikre, at virksomheden opfylder det krævede databeskyttelsesniveau. Den kan hjælpe dig med at identificere, evaluere, prioritere, rapportere, patche og afhjælpe sikkerhedssårbarheder og fejlkonfigurationer i dine digitale aktiver. Disse aktiver kan f.eks. være forretningsprocesser, webapps, datanetværkssystemer og eventuel tilhørende software. Vi dykker ned i ovenstående, og lidt til i dette whitepaper.