Streaming fra Xbox til flere andre fjernsyn kan være på vej fra Microsoft.

Rygte: Microsoft på vej med Apple TV-klon og Chromecast-konkurrent

Microsoft er ifølge hårdnakkede rygter på vej med hele to streaming-enheder, der kan tage kampen op med Googles Cromecast, Apple TV og samtidig give Xbox nye funktioner.

Google sidder tungt på tronen over streaming-hardware med sin lille Chromecast-enhed, men nu ser det ud til, at Microsoft også vil have en del af den kage.

Det er blandt andet redaktøren af webstedet Petri, der i denne video lufter de to nye enheder, som angiveligt vil blive præsenteret på den store spilmesse E3 i juni.

Også The Inquirer beretter om to streaming-nyheder fra Microsoft.

Læs også: Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd

En stor og en lille
Der skulle komme en lille ny-gadget i form af en Chromecast-lignende enhed, der ud over hjemme-streaming også sætte Xbox One i stand til at streame spil fra konsollen til andre fjernsyn, der befinder sig rundt omkring i huset.

Den er kompatibel med Xbox-håndkontrollen, der altså kan bruges som en slags fjernbetjening.

Den anden streaming-enhed, der skulle være på vej fra Redmond er ifølge Petri-redaktøren noget mere avanceret og i stil med Apple TV.

Men samtidig skulle den være forsynet med hardware, der gør den i stand til at afvikle lettere spil på egen hånd - altså en slags Xbox light og tv-boks i en og samme enhed.

Microsoft har tidligere haft planer om et Xbox-tv, og den drøm kan blive realiseret gennem eksterne produkter som de to streaming-enheder.

Priserne i også på rygteplan, men lyder angiveligt på mellem 100 dollar, cirka 665 kroner for den lille streaming-enhed, og godt 150 dollar eller 1.000 kroner for den store model.

Men vi skal nok vente til E3-messen løber af stablen i den kommende måned for at få en mere præcis beskrivelse af de to produkter fra Seattle-virksomheden.

Læs også:
Microsoft på vej med ny Surface, ny Xbox og flere nye telefoner

Hvor hulen finder jeg den perfekte streaming-løsning til den ultimative sportssommer?

Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd

Stor Spotify-nyhed på vej: Snart kan du også streame tv-programmer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Test: Surface Book 3 er en lækker bærbar - men Microsoft-designerne har læst for mange Svend Brinkmann-kronikker
Hvis det hænger dig langt ud af halsen at være innovativ og omstillingsparat, så har Microsoft udviklet en rigtig god ny bærbar computer til dig. Den hedder Surface Book 3.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Cisco Webex: Giv medarbejderne fleksible arbejdsforhold med et højteknologisk og sikkert webbaseret online-mødesystem
Corona-krisen har for alvor gjort fleksible arbejdsforhold til dagligdag, og for mange virksomheder bliver det også en del af fremtiden. En vigtig del af den udvikling er sikre og effektive samarbejdssystemer, så medarbejdere kan holde møder med hinanden, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere i høj kvalitet. I dette whitepaper fra Netteam får du indsigt i Cisco Webex, som er et webbaseret online mødesystem. Det er en sikker og brugervenlig løsning, der integrerer både audio, video og webkonferencer. Et enkelt tryk på knappen og du er i gang med et møde, hvor du kan se, høre, skrive på whiteboard og dele dokumenter med andre mødedeltagere. Det hele er beskyttet af Cisco Talos sikkerhedsintelligens, som er markedets stærkeste beskyttelse mod cyberangreb.