Artikel top billede

Streaming fra Xbox til flere andre fjernsyn kan være på vej fra Microsoft.

Rygte: Microsoft på vej med Apple TV-klon og Chromecast-konkurrent

Microsoft er ifølge hårdnakkede rygter på vej med hele to streaming-enheder, der kan tage kampen op med Googles Cromecast, Apple TV og samtidig give Xbox nye funktioner.

Google sidder tungt på tronen over streaming-hardware med sin lille Chromecast-enhed, men nu ser det ud til, at Microsoft også vil have en del af den kage.

Det er blandt andet redaktøren af webstedet Petri, der i denne video lufter de to nye enheder, som angiveligt vil blive præsenteret på den store spilmesse E3 i juni.

Også The Inquirer beretter om to streaming-nyheder fra Microsoft.

Læs også: Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd

En stor og en lille

Der skulle komme en lille ny-gadget i form af en Chromecast-lignende enhed, der ud over hjemme-streaming også sætte Xbox One i stand til at streame spil fra konsollen til andre fjernsyn, der befinder sig rundt omkring i huset.

Den er kompatibel med Xbox-håndkontrollen, der altså kan bruges som en slags fjernbetjening.

Den anden streaming-enhed, der skulle være på vej fra Redmond er ifølge Petri-redaktøren noget mere avanceret og i stil med Apple TV.

Men samtidig skulle den være forsynet med hardware, der gør den i stand til at afvikle lettere spil på egen hånd - altså en slags Xbox light og tv-boks i en og samme enhed.

Microsoft har tidligere haft planer om et Xbox-tv, og den drøm kan blive realiseret gennem eksterne produkter som de to streaming-enheder.

Priserne i også på rygteplan, men lyder angiveligt på mellem 100 dollar, cirka 665 kroner for den lille streaming-enhed, og godt 150 dollar eller 1.000 kroner for den store model.

Men vi skal nok vente til E3-messen løber af stablen i den kommende måned for at få en mere præcis beskrivelse af de to produkter fra Seattle-virksomheden.

Læs også:
Microsoft på vej med ny Surface, ny Xbox og flere nye telefoner

Hvor hulen finder jeg den perfekte streaming-løsning til den ultimative sportssommer?

Test: Den nye Chromecast byder på få nyheder, men er stadig alle pengene værd

Stor Spotify-nyhed på vej: Snart kan du også streame tv-programmer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere