Dette udstyr anvender en af verdens bedste gamere

Se hvilket udstyr den femdobbelte verdensmester i Counter Strike, Stephanie Harvey, anvender.

Den 30-årige canadier Stephanie Harper har været med til at vinde verdensmesterskaberne i Counter Strike fem gange, og hun regnes for at være en af verdens bedste gamere.

Computerworlds amerikanske nyhedsbureau har været på besøg hos top-gameren for at se på det grej, som hun spiller på.

Stephanie Harvey spiller på Counter Strike-teamet Counter Logic Gaming Red, og hun bor sammen med flere af de øvrige team-medlemmer i et hus, som de kalder for et 'gaming-house.'

Det kan lyde som et tilrøget party-hul fyldt med tomme pizzabakker og colaflasker i hjørnerne, men det er ikke.

Gamerne træner målrettet - både fysisk og på computeren - spiser fornuftigt og passer deres nattesøvn, så de ikke bliver fede og dvaske.

Harvey spiller på gamer-rigget Revolt 2 PC, der består af:

- Founders Edition GeForce GTX 1060.

- Core i7-6700K.

- 16GB DDR4/2400.

- 240GB Intel SSD fra 540-serien.

- 600 watt PSU. Rigget kan virke noget overdimensioneret til Counter Strike: Global Offensive, der kører på en ældre motor (og som mange gamere har spillet på computere med integreret grafikkort og dualcore-processor) men på den anden side fortæller Stephanie Harvey, at hun har brug for så kraftig en CPU som muligt, ligesom grafikkortet i sagens natur skal være godt.

Som mang andre top-gamere skruer Stephanie Harvey ned for grafik-indstillingerne for at maksimere frame-rates, når hun spiller.

Revolt 2'eren clocker hun således til 1.000 fps.

Hun fortæller, at det åbentlyst går ud over hendes performance, hvis frame-raten går under 300 fps, så hun er nødt til at clocke så højt som muligt.

Og behovet for de tårnhøje framerates gør, at hun har brug for den kraftigste processor, som hun kan få fat i.

De tre M'er
Som for mange andre gamere, er 'de tre M'er' helt afgørende for Stephanie Harvey. Mus, monitor, måtte.

En almindelig monitor på 60Hz er for uskarp for hende, fortæller hun. Hun sværger til high end-skærme.

Musen er gamerens fysiske kontakt til spillet, og Stephanie Harvey anvender en Razer DeathAdder. Mange gamere spiller med musen indstillet til meget høj DPI (dots per inch), som er udtryk for, hvor følsom og nøjagtigt musens laser er indstillet.

Det er således ikke unormalt, at en gamermus kører med op til 10.000 DPI.

Stephanie Harvey kører imidlertid altid med 400 DPI.

Det skyldes, at det giver større driftssikkerhed, fortæller hun, da hun med lav DPI-indstilling er sikker på, at musen ikke hopper eller mister signalet i kortvarige glimt.

En lav DPI-indstilling øger kravene til måtten. Her anvender Harvey en helt almindelig SteelSeries QcK+-måtte. Hendes keyboard er et Corsair K65RGB.

Det ser vi her. Læs også: 10 billige opgraderinger, der med garanti sætter mere skub i din computer.
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.