Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dette udstyr anvender en af verdens bedste gamere

Se hvilket udstyr den femdobbelte verdensmester i Counter Strike, Stephanie Harvey, anvender.

Den 30-årige canadier Stephanie Harper har været med til at vinde verdensmesterskaberne i Counter Strike fem gange, og hun regnes for at være en af verdens bedste gamere.

Computerworlds amerikanske nyhedsbureau har været på besøg hos top-gameren for at se på det grej, som hun spiller på.

Stephanie Harvey spiller på Counter Strike-teamet Counter Logic Gaming Red, og hun bor sammen med flere af de øvrige team-medlemmer i et hus, som de kalder for et 'gaming-house.'

Det kan lyde som et tilrøget party-hul fyldt med tomme pizzabakker og colaflasker i hjørnerne, men det er ikke.

Gamerne træner målrettet - både fysisk og på computeren - spiser fornuftigt og passer deres nattesøvn, så de ikke bliver fede og dvaske.

Harvey spiller på gamer-rigget Revolt 2 PC, der består af:

- Founders Edition GeForce GTX 1060.

- Core i7-6700K.

- 16GB DDR4/2400.

- 240GB Intel SSD fra 540-serien.

- 600 watt PSU.

Rigget kan virke noget overdimensioneret til Counter Strike: Global Offensive, der kører på en ældre motor (og som mange gamere har spillet på computere med integreret grafikkort og dualcore-processor) men på den anden side fortæller Stephanie Harvey, at hun har brug for så kraftig en CPU som muligt, ligesom grafikkortet i sagens natur skal være godt.

Som mang andre top-gamere skruer Stephanie Harvey ned for grafik-indstillingerne for at maksimere frame-rates, når hun spiller.

Revolt 2'eren clocker hun således til 1.000 fps.

Hun fortæller, at det åbentlyst går ud over hendes performance, hvis frame-raten går under 300 fps, så hun er nødt til at clocke så højt som muligt.

Og behovet for de tårnhøje framerates gør, at hun har brug for den kraftigste processor, som hun kan få fat i.

De tre M'er

Som for mange andre gamere, er 'de tre M'er' helt afgørende for Stephanie Harvey. Mus, monitor, måtte.

En almindelig monitor på 60Hz er for uskarp for hende, fortæller hun. Hun sværger til high end-skærme.

Musen er gamerens fysiske kontakt til spillet, og Stephanie Harvey anvender en Razer DeathAdder.

Mange gamere spiller med musen indstillet til meget høj DPI (dots per inch), som er udtryk for, hvor følsom og nøjagtigt musens laser er indstillet.

Det er således ikke unormalt, at en gamermus kører med op til 10.000 DPI.

Stephanie Harvey kører imidlertid altid med 400 DPI.

Det skyldes, at det giver større driftssikkerhed, fortæller hun, da hun med lav DPI-indstilling er sikker på, at musen ikke hopper eller mister signalet i kortvarige glimt.

En lav DPI-indstilling øger kravene til måtten. Her anvender Harvey en helt almindelig SteelSeries QcK+-måtte.

Hendes keyboard er et Corsair K65RGB.

Det ser vi her.

Læs også: 10 billige opgraderinger, der med garanti sætter mere skub i din computer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.