Artikel top billede

Huawei lancerer Honor 9 i Danmark: Her er priser og lanceringsdato

Huaweis søsterbrand Honor har lanceret sin nyeste Honor-telefon, der er nummer ni i rækken: En interessant Android-telefon med et godt kamera.

Huawei har lanceret sin nyeste og niende smartphone under søsterbrandet Honor i Danmark.

Honor 9, hvis navn på dansk mest af alt lyder som... fornøjelige selvstudier... er en telefon med ganske fine specifikationer til en fornuftig pris.

Den har blandt andet en fem tommer FullHD-skærm, et Kirin 960-chipsæt fra Huawei selv, 4/6 gigabyte RAM, 64/128GB lagerplads og lynhurtig opladning af det 3.200 mAh store batteri.

Derudover har telefonen også Huaweis specielle dobbeltløbede kamera. Det ene kamera har en 20 megapixel monokrom-sensor, og den anden har 13 megapixel farvesensor.

Begge kameraer fanger et billede, hvorefter data blandes fra begge og giver fotos med en bedre og mere realistisk farvegengivelse.

Huawei fortæller, at man havde overvejet at skifte navnet, men da det kun er for os danskere, at navnet har seksuelle undertoner, valgte man at lade være.

Gammel hardware i nye klæder

Både kamera, skærm og processor er dog set før i en Huawei-telefon.

Processoren, Kirin 960, finder du både i Huawei P10 fra april, men også i Mate 9 Pro fra oktober sidste år, der var Huaweis absolutte bedste smartphone.

Både kamera og skærm minder også om, hvad du finder i den nye P10-telefon fra Huawei, omend skærmen er en smule større på Honor 9.

Læs også: Test af Huawei P10: Huawei brillerer med supermobil til en lav pris - men der mangler noget

Den største forskel er udseendet. Honor 9 har et mere skinnende design, der minder lidt om sidste års Samsung S7, og bagsidens glans får lyset til at spille.

Den nye Honor 9 får en pris på 3.999 kroner og sælges i første omgang via Proshop og Elgiganten i Danmark fra 15. august.

En specifikationsmæssigt næsten identisk Huawei P10 koster stadig omkring 4.500 kroner. 

Med en pris lægger Honor 9 sig tæt på ad den netop lancerede OnePlus 5-smartphone. 

Forvent en test på Computerworld inden for de kommende to uger.

Læs også: Test: Huaweis nyeste smartphone er en af årets bedste Android-telefoner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere