Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Photo by Studio Republic on Unsplash)

Danske virksomheder tørster efter test-folk: Her er seks it-stillinger, der er ledige netop nu

Find dit nye QA-job her. Lige nu er der ledige job hos spændende virksomheder som Zendesk, Capgemini og Netcompany.

Vi har fundet seks spændende test/QA-stillinger, der er aktive på it-jobbank nu.

Se listen her og find måske dit næste drømmejob blandt disse stillinger.

Kamstrup søger en Quality Engineer, Skanderborg

I jobbet som Quality Engineer får du ansvaret for kvalitetsopfølgning og auditering i alle virksomhedens såvel administrative som produktionsrelaterede funktioner lige fra udvikling til fremstilling og levering af færdige produkter og ydelser.

Herunder vil du blandt andet skulle sikre, at kvalitetssystemet efterlever de mange certificeringer, som vi har i Kamstrup.

Læs mere om jobbether

Compass are recruiting on behalf of GN Hearing, Ballerup

Your responsibilities will be to establish, develop, roll out and maintain this new framework solution, based upon utilising existing automated solutions of the software platforms.

This will happen in close collaboration and with contribution from your colleagues in the Systems Verification team and across software verification teams.

Read more about the job here

Capgemini søger en teknisk tester, Vallensbæk

Som testautomatiserings- og RPA-specialist tilbyder du vores kunder skræddersyede løsninger inden for testautomatisering, RPA og artificial intelligence.

Du får ansvar for at implementere automatiserede test og robotløsninger, i processen samarbejder du med kunden for at sikre lige netop den løsning, der giver mening for dem og deres forretning.

Lyder dette interessant for dig – så læs mere her

Zendesk are looking for a Software Test Engineer, Copenhagen

As a software engineer in Test you will be part of the Zendesk Guide Test Engineering team.

We're a handful of test-minded people with different backgrounds and experience, who share a passion for testing, automation, and quality. Like each of us, you will be embedded in a cross-functional Scrum team.

Read more here

Netcompany søger testkonsulenter, København

Du kan samle trådene mellem forretningsmæssige og it-tekniske problemstillinger, og du kan forklare forretningsbehov til udvikleren og tekniske aspekter til kunden.

Du kan tænke abstrakt, når det kommer til teststrategien, og du er struktureret og organiseret i test- og valideringsfasen.

Læs mere om jobbet her

Semler IT søger en Head of Test, Brøndby

Din opgave bliver helt overordnet at sikre, at vores kunder får it-løsninger, der opfylder forventningerne til kvalitet og til aftalt tid. Her har vi brug for dig til at definere den fremtidige teststrategi i Semler IT.

Du kommer til at sidde med ansvaret for alle testdiscipliner inden for IT-udvikling, og det bliver dit ansvar at sikre at testaktiviteter planlægges og afvikles i koordination med udvikling og forretning.

Spændende? – så læs hele jobannoncen her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hosit-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere