Artikel top billede

(Foto: Google)

Google-topchef Sundar Pichai vil holde tusindvis af ansatte hjemme til tidligst 1. juni

Google vil allertidligst lade de hjemsendte ansatte begynde at vende gradvist tilbage til kontorerne 1. juni. Og det kommer til at ske langsomt og forskudt.

Allertidligst om en måned vil Googles moderselskab, Alhabet, begynde at lade tusindvis af medarbejdere vende tilbage til kontorerne - og det kommer i givet fald til at ske langsomt, trinvist og forskudt.

Sådan lyder det fra topchef Sundar Pichai i en mail til samtlige selskabets medarbejdere.

Her skriver han, at en tilbagevending til arbejdspladserne vil ske gradvist - men at der ikke kommer til at ske noget før tidligst 1. juni.

“Ikke alle vil vende tilbage samtidig til hvert site. Der bliver ikke tale om nogen ‘one-size-fits-all’-tilgang, og den specifikke vejledning vil komme til at variere fra sted til sted,” skriver han.

Google og Alphabet var blandt de allerførste store selskaber i USA, som trak i nødbremsen og sendte alle medarbejderne hjem for at arbejde hjemmefra.

Det skete allerede i begyndelsen af marts, og det kan du læse mere om her: Google vil have 100.000 amerikanske medarbejdere til at blive hjemme på grund af corona-virus

Sundar Pichai skriver til medarbejderne, at ‘han ved,’ at mange af de ansatte har spørgsmål om, hvordan fremtidens scenarier ser ud for det store selskab.

Han skriver, at han ikke har nogen specifik dato for, hvornår Google er helt tilbage på kontorerne.

Læs også:

Ansatte 20.000 personer i 2019: Nu indfører Google næsten ansættelsesstop




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere