Artikel top billede

(Foto: GlobalConnect/Thomas Busk)

Danske fiberkunder uden internet efter langvarigt Globalconnect-nedbrud

Et langvarigt nedbrud hos Globalconnect betyder, at beboerne i hundredvis af danske danske boligforeninger har været uden internet en stor del af onsdagen.

Et nedbrud hos den danske fiberkæmpe Globalconnect betyder, at tusindvis af danske internetbrugere har været uden netforbindelse onsdag eftermiddag og aften.

Nedbruddet har ramt det danske fiberselskab Andels.net, der leverer internet til danske bogligforeninger, og hele onsdag eftermiddag har selskabet været ramt af et langvarigt nedbrud.

Ifølge Andels.net er der tale om “et brud på fire fiberkredsløb” hos Globalconnect.

“ Vi oplever desværre et nedbrud hos vores fiberleverandør Global Connect, der påvirker alle kunder. Vi er i dialog med Global Connect og opdaterer jer så snart de har en tidshorisont på at løse problemet,” skriver udbyderen på Facebook.

I sort siden klokken 13

Problemet indtræf efter Computerworlds oplysninger lidt efter klokken 13, og Andels.net oplyser, at selskabet håber at problemet er udbedret ved 20-tiden.

"GlobalConnect har ikke givet nogen tidshorisont, men de arbejder på deres fibre på centralen nu, så vi håber og krydser fingre for at problemet er løst indenfor få timer," lyder det i en opdatering klokken 17 fra Andels.net.

Det er uvist om Andels.net er den eneste Globalconnect-kunde, der er ramt af problemet, og Computerworld har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Globalconnect.

Fiberselskabet Andels.net har adresse i København og sælger fiberforbindelserne til danske boligforeninger. Selskabet oplyser på sin hjemmeside, at den har cirka 700 boligforeninger i kundedatabasen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere