Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny netbook har både harddisk og SSD

MSI er klar med ny netbook, der både holder bedre på batteriet og har plads til mere storage.

Af Jeppe R. Børsting, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

U115 Hybrid hedder den lille ny netbook som MSI vil følge deres populære Wind op med. Mest interessant er det, at MSI har valgt at gøre det muligt at bruge både en traditionel harddisk og en solid state disk samtidig. Det skulle være den første bærbare computer i verden, som har den mulighed.

Solid state disken er den primære disk, som skal drive styresystemet, og så bliver den traditionelle harddisk storage-base.

U115 Hybrid kan opnå 'fantastisk batterilevetid', siger MSI, uden dog at komme nærmere ind på hvor mange timers drift vi taler om. Men en speciel ECO-mode skulle suspendere alle ikke essentielle funktioner, og vride ekstra mange minutter ud af batteriet. Blandt andet skulle ECO-mode lukke ned for den traditionelle harddisk, for på den måde at spare på strøm.

Processoren i U115 er Intels Menlow-platform, altså Atom-cpu'en, skærmen er 10,2 tommer, og der er 1GB ram, ligesom i Wind. Hybrid U115 kommer til Danmark i løbet af første kvartal næste år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere