Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan du få printeren til at oversætte dokumenter til over 20 forskellige sprog

Du bruger måske mest Google Oversæt. Men Lexmark giver nu kontorer en helt ny mulighed: Du kan simpelt hen få printeren til at klare opgaven. Dansk er med i løsningen.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvorfor ikke lade printeren oversætte i stedet for at skulle omkring Google Oversæt? Lexmark giver nu mulighed for at scanne dokumenter på ét sprog, vælge et andet sprog i printeren og derefter få oversat dokumenterne inden for få minutter. Tjenesten kan håndtere over 20 sprog, herunder dansk og alle øvrige nordiske sprog, oplyses det.

Den nye tjeneste hedder Lexmark Translation Assistant (LTA) og er baseret på Lexmarks cloud-tjenesteplatform. Tjenesten giver brugerne mulighed for at bruge multifunktionsprintere til at scanne, oversætte, udskrive eller e-maile dokumenter til modtagere.

De største sprog er med

"Vores nye cloud-baserede oversættelsesassistent kan gøre en reel forskel i hverdagen, og de tidlige brugere kalder den revolutionerende. Der er mange situationer hos virksomheder, myndigheder og organisationer, hvor man ønsker at kommunikere effektivt med forskellige målgrupper på forskellige sprog, og vores assistent kan virkelig gøre det nemt," siger Paul Vesse fra Lexmark.

Med den nye tjeneste vil Lexmark nå ud til forskellige dele af samfundet, fra skoler og sundhedsvæsen til erhvervsliv, handel og myndigheder, oplyser printerleverandøren.

Tjenesten dækker i alt 26 sprog. Ud over de nordiske sprog er det europæiske sprog som fransk, spansk og tysk samt udbredte sprog på andre kontinenter som kinesisk, japansk, hindi, swahili, arabisk og pashto.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere