Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kan du få printeren til at oversætte dokumenter til over 20 forskellige sprog

Du bruger måske mest Google Oversæt. Men Lexmark giver nu kontorer en helt ny mulighed: Du kan simpelt hen få printeren til at klare opgaven. Dansk er med i løsningen.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvorfor ikke lade printeren oversætte i stedet for at skulle omkring Google Oversæt? Lexmark giver nu mulighed for at scanne dokumenter på ét sprog, vælge et andet sprog i printeren og derefter få oversat dokumenterne inden for få minutter. Tjenesten kan håndtere over 20 sprog, herunder dansk og alle øvrige nordiske sprog, oplyses det.

Den nye tjeneste hedder Lexmark Translation Assistant (LTA) og er baseret på Lexmarks cloud-tjenesteplatform. Tjenesten giver brugerne mulighed for at bruge multifunktionsprintere til at scanne, oversætte, udskrive eller e-maile dokumenter til modtagere.

De største sprog er med

"Vores nye cloud-baserede oversættelsesassistent kan gøre en reel forskel i hverdagen, og de tidlige brugere kalder den revolutionerende. Der er mange situationer hos virksomheder, myndigheder og organisationer, hvor man ønsker at kommunikere effektivt med forskellige målgrupper på forskellige sprog, og vores assistent kan virkelig gøre det nemt," siger Paul Vesse fra Lexmark.

Med den nye tjeneste vil Lexmark nå ud til forskellige dele af samfundet, fra skoler og sundhedsvæsen til erhvervsliv, handel og myndigheder, oplyser printerleverandøren.

Tjenesten dækker i alt 26 sprog. Ud over de nordiske sprog er det europæiske sprog som fransk, spansk og tysk samt udbredte sprog på andre kontinenter som kinesisk, japansk, hindi, swahili, arabisk og pashto.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere