Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få solidt med strøm på farten – eller hold hjemmet oplyst når strømmen går

En ny serie seriøse strømbanker sikrer forsyningen, når du er ”i marken” – for eksempel som fotograf eller på trekking i den vilde natur. De kan også sikre lyset i en del af boligen ve strømafbrydelser her i vinter.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Du kender de små powerbanks, som kan bruges til at holde liv i mobiltelefoner og bærbare computere. Men hvis du har brug for at tage skridtet op og få strøm nok til professionelt fotoudstyr, elektriske enheder i vildmarken eller har brug for backup i hjemmet, når strømmen måske går her i vinter, så skal du måske overveje denne serie nye strømbanker.

Forside og bagside på seriens mindst model.

EcoFlow River 2-serien er seriøse powerbanks, som leverer mellem 256 og 768 Wh og et output på mellem 300 og 800 watt (en typisk mobil-powerbank leverer under 20 W). De er dog ikke i den helt tunge ende, men kan tages med overalt. En enkelt af River 2-enhederne vejer 3,5 kilo.

80 procent på 48 minutter

EcoFlow hævder, at den serie er klassens bedste, prisvenlige bærbare strømforsyninger under 1 kWh. De kan i hver t fald oplades hurtigt. Ifølge EcoFlow kan man oplade de indbyggede LPP-batterier 80 procent på 48 minutter. Og den største af de tre nyheder i serien, River 2 Pro kan oplades 100 procent på 70 minutter. Dermed kan man få energi nok til en spontan dagstur eller en sammenkomst, selv når planerne lægges i sidste øjeblik.

Strømbankerne kan også oplades med EcoFlows bærbare solpaneler. Her tager en fuld opladning ifølge EcoFlow tre timer – men det er så nok ikke på den aktuelle årstid.

Levetiden angives til 3000 cyklusser, hvilket cirka svarer til, at man bruger strømbankerne en gang om dagen i 10 år.

De tre modeller i serien koster fra 2399 kroner for River 2 til 6199 kroner for River 2 Pro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere