Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Google sidder solidt på tronen

Ifølge en ny undersøgelse er Google stadig langt foran de andre søgemaskiner, når det gælder kundetilfredsheden.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvis man gik og troede, at Google position i søgemaskine-hierarkiet var truet, må man tro om igen.

Google holder nemlig godt fast på sin position som nettets førende søgehund. I hvert fald når man kigger på kundetilfredsheden.

I en undersøgelse fra ForeSee Results scorede Google således et gennemsnit på 86 ud af 100 point i kundetilfredshed. Det er 9 point højere end den tætteste konkurrent Yahoo. Søgeportalen Ask.com fik 74 point, mens AOL fik 70.

Undersøgelsen er baseret på svar fra 11,000 amerikanske computerbrugere indhentet gennem årets andet kvartal.

Selvom den blev foretaget inden Microsoft lancerede sin søgemaskine Bing, mener direktør for ForeSee Results, Larry Freed, ikke, at Bing ville have påvirket resultatet markant.

Han mener, at det vil kræve en lang kamp før Bing kan komme op i nærheden af Googles brugertilfredshed. Det eneste de andre søgmaskiner i øjeblikket kan kæmpe om er andenpladsen.

Kilde: Computerworld
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere