Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Windows 7 maskine på slankekur

LG byder velkommen til det nye styresystem med en ultra let bærbar.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Til et nyt smidigere styresystem hører en ny lettere laptop. Det lader i hvert fald til at være filosofien hos en lang række computerproducenter. Der findes vel nærmest ikke den producent på markedet, der i den seneste måned ikke har smidt en eller anden Windows 7 relateret slankebærbar på gaden.

Nu følger LG så også trop med en ultra let og nem transportabel laptop. X-Note T380 byder på en 13.3" bagbelyst LED-skærm, en 1.3GHz Intel Core 2 Duo SU3700 processor, et GMA 4500MHD grapfikkort, 4GB DDR2 RAM, 500GB harddisk, 802.11a/g/n Wi-Fi, Gigabit Ethernet og VGA/HDMI-out.

Som rosinen i pølseenden rummer den desuden en præinstallation af det nye Windows 7 Home Premium. En multi-gesture touchpad samt et otte-cellet, med op til 10.5 timers levetid, er der dog også blevet plads til.

Den nette sag vejer blot 1.89kg. Hvornår man kan komme i nærkontakt med X-Note T380, og hvad den kommer til at koste er der dog endnu ingen forlydender om.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere