Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Alt-i-ét monster fra Lenovo

Lenovo er klar med en alt-i-én pc, der virkelig giver smæk for skillingen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Alt-i-én pc’en er ikke nødvendigvis blot en fin pyntegenstand til det moderne hjem, for dem som går mere op i design end ydelse. Det beviser Lenovo ganske eftertrykkeligt med deres helt nye IdeaCentre B500, som er en alt-i-én pc, der helt sikkert også vil friste krævende brugere som gamere og multimedie-folk.

Computeren får sine muskler fra en Core 2 Quad processor og et Geforce GTS 250M grafikkort. Skærmen er på 23-tommer med en opløsning på 1920x1080 og hukommelsesdelen udgøres af 4GB ram samt 1TB harddisk.

Derudover er den udstyret med 802.11n Wi-Fi, Bluetooth, en motion-control fjernbetjening der samtidig tjener som VoIP handset, indbyggede JBL højttalere, et webcam samt valgfrit Blu-ray drev og TV tuner.

Hvornår vi ser den i Danmark og hvilken pris den får er endnu uvist.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere