Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Flashdrev på steroider

Verbatim nye usb drev er pumpet med eSATA højhastighedsforbindelse og 32GB ssd flash-hukommelse.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Verbatim nye eSATA / USB Combo SSD kunne ligne et drev, der har taget lidt ekstra proteiner for at udvikle de kræfter det kan fremvise.

Med en læsehastighed på op til 60MB/sek og skrivehastighed på 25MB/sek er det i hvert fald lidt af en sprinter vi har med at gøre. Et almindeligt USB 2.0 drev læser sjældent hurtigere end 26MB/sek eller skriver hurtigere end 15MB/sek.

Det er en eSATA højhastighedsforbindelse, der sørger for den hurtige data overførsel og en ssd flash-hukommelse, der giver plads til at du kan gemme op til 32GB.

Den indbyggede EasyLock™ software sørger desuden for at dokumenterne krypteres mens de overføres så riskoen for datatab og tyveri minimeres.

Pris og tilgængelighed for eSATA / USB Combo SSD 32 GB er endnu ikke offentliggjort.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere