Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Legende lette pc’er

ASUS Eee pc’er er designet til at gøre livet med computeren legende let. Producenten er klar med en række nye modeller.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Savner du lidt kulør på den bærbare kunne det være at det var noget med ASUS’ nye Eee PC Seashell 1008P. Den er udformet af designeren Karim Rashid, som har forenet skinnende pink og kaffebrune farver med elegante stilrene kurver.

I Seashell-serien præsenteres også 1005PE, som rummer den nye Intel Atom N450 processor samt Windows 7, Express Gate og den ASUS’ Super Hybrid Engine, som optimerer energiforbruget, så det er muligt at opnå en batteritid på helt op til 14 timer.

EeeTop PC ET2010AG er en alt-i-ét pc, som besidder et stilfuldt og ergonomisk design med en ultratynd profil på 13.7mm og en stander som er nem at trække sammen. Computeren får kræfter fra en AMD Athlon II X2 250u processor, og grafikegenskaber fra en ATI Radeon HD 5470 dedikeret grafikprocessor. Med en 20” 16:9 widescreen HD (1600 x 900) skærm er computeren oplagt til multimedieopgaver.

Multi-touch er det store hit for tiden, og helt sikkert noget der vil komme til at præge computerverdenen fremover. Eee PC™ Touch Series T91MT og T101MT er mobile og alsidige tablet-løsninger, der kan bruges som netbook, e-reader eller interaktivt digitalt apparet. Man kan vælge at folde den sammen, så man blot har den berøringsfølsomme skærm fremme, eller folde den ud, så man også har adgang til almindeligt tastaur.

En stationær er det også blevet til i denne omgang. En Intel Atom dual core processor samt NVIDIA® ION grafikkort EeeBox PC EB1501 har ASUS’ pakket ned i den lille EeeBox PC EB1501, som også kan sende HD-signal til dit fjernsyn.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere