Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billig strøm til alle bærbare

Sandberg er klar med en serie af universelle strømforsyninger, som ikke koster det store og passer til såvel større bærbare som netbooks.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De fleste med en bærbar computer har oplevet at man fra tid til anden har brug for en ekstra strømforsyning - ikke kun hvis den originale strømforsyning går i stykker. Det kan være man vil bruge den bærbare i bilen, på arbejdet, i skolen eller andre steder, uden at man behøver at adskille ledningsinstallationerne ved skrivebordet derhjemme.

Sandberg har netop sendt en serie af kompakte strømforsyninger på markedet, som passer til langt de fleste bærbare computere. Som udgangspunkt er der to versioner, nemlig til henholdsvis netbooks og laptops.

Hver af de to versioner kan fås til både bil og stikkontakt og hver af strømforsyningerne leveres med en række bits, som i den ene ende passer til ledningen fra strømforsyningen og i den anden er de tilpasset de forskellige mærker og modeller af bærbare computere, der findes på markedet.

Tre af modellerne har intelligente bits, som indeholder en kodning af den tilsvarende spænding, så risikoen for fejltilslutning er minimeret. I den store model for laptops og 230V, er der i stedet et display, så man digitalt kan indstille den ønskede spænding.

I modsætning til mange andre produkter på markedet, har Sandbergs strømforsyninger indbyggede chargepulse chips, som sikrer både drift og opladning af alle typer laptops, også HP og Dell.

Prisen er i den absolut overkommelige ende. Netbook-modellerne fås til 269 kroner, mens du må slippe 419 kroner for notebook-modellerne. Alle modeller er på markedet nu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere