Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Alle TDC-kunder får 20 Mbit/s bredbånd

TDC vil ændre det danske bredbåndsmarked, så der ikke længere fokuseres på hastighed. I starten af 2011 får alle TDC’s kunder en bredbåndsforbindelse på op til 20 Mbit/s, så de ikke skal bekymre sig om hastighedsbegrænsninger, men i stedet kan få fuldt udbytte af deres internet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

»For ikke så mange år siden talte alle om, hvor mange pixel et digitalkamera havde. I dag er der nok pixel, og derfor taler man i stedet om at tage gode billeder. Det samme paradigmeskifte starter vi på bredbåndsmarkedet, der i alt for mange år har fokuseret på hastigheden og ikke på de mange ting, man kan bruge en internetforbindelse til,« siger Jesper Theill Eriksen, koncerndirektør for TDC Privat.

I første omgang vil TDC give op til 20 Mbit/s til 75-80 procent af sine kunder, mens 20-25 procent vil få op til 10 Mbit/s. Antallet af kunder med 20 Mbit/s vil stige, efterhånden som TDC’s infrastruktur udbygges, ligesom hastigheden også løbende vil blive opgraderet for at understøtte danskernes behov.

Vinderen på fremtidens bredbåndsmarked er ifølge TDC det selskab, der bedst formår at sælge det relevante indhold til kunderne og ikke blot fokuserer på hastigheden.

»Branchen har i alt for mange år konkurreret om kunderne ved at fortælle om, hvor hurtigt deres egen motorvej var. Det var også relevant dengang, der ikke fandtes rigtige motorveje, så hastigheden var begrænset. Den tid er ovre, og nu skal vi til at fortælle, hvor kunderne kan rejse hen,« fortæller Jesper Theill Eriksen.

TDC tror på, at forbrugerne fremover vil vælge udbyder, efter hvilke sikkerheds- og underholdningspakker de bliver tilbudt og ikke på baggrund af hastigheden. Den udvikling har man blandt andet set i England, hvor British Telecom var med til at ændre bredbåndsmarkedet ved netop at fokusere på indhold i stedet for hastighed.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere