Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

iPhone 5 får superkamera fra Sony

Apple har tilsyneladende allieret sig med konkurrenten for at give sin næste iPhone et ordentligt kamera.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

iPhone er foran på mange fronter, men ikke på kameraet. Her findes andre smartphones, som er langt stærkere. iPhone 4 rummer således et beskedent 5MP kamera, der akkurat lige kan betegnes som ”standardinventar” for smartphones.

Det bliver der tilsyneladende ændret på med den næste generation af den smarte mobil, for Sonys administrerende direktør Howard Stringer har netop fortalt Wall Street Journal, at Sony er i færd med at fremstille kamerakomponenter til Apple.

Det næste ”kamerabærende” produkt fra Apple forventes at blive iPhone 5, som med god sandsynlighed dukker op engang til sommer. OmniVision har leveret kameradele til de sidste par generationer af iPhone, men har haft problemer med at levere dele til et 8MP kamera. Derfor antages det, at det er denne opgave, Sony har overtaget.

Sony har selv stoppet glimrende kameraer i sine Sony Ericsson Xperia-mobiler, og man kan således forvente, at det bliver kameraer af denne kaliber, der vil dukke op i iPhone 5.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere