Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny tablet i mini-format

En tablet med 7”-skærm er både godt og skidt.

Af Jan Skøt, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den er mere bærbar end de større modeller med typisk 10”-skærm, men samtidig er den måske for lille til mange af de opgaver, du typisk vil bruge en tablet til. Samsung var først på markedet med denne skærmstørrelse og er nu klar med en ny model.

Samsung Galaxy Tab 2’s 7”-skærm har hele 1.024x600 pixels. Den har plads til hukommelseskort, så du kan overføre billeder eller film, og med en batterilevetid på 39 timer er det en tablet, du næsten vover at tage med på ferien uden oplader.

Den lille sag vejer blot 350 gram og leveres med Android 4.0, har dual core-processor på 1 GHZ og naturligvis alt det, du forventer af en spritny tablet. Prisen afhænger af konfiguration og hukommelse (16 eller 32 GB), men starter ved 2.350 kroner for en variant med WiFi.

Vigtige plusser: Lille og let tablet med megalang batteritid.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere