Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kameraet du kan tage med i vandet

Olympus har nærmest opfundet begrebet Tough-kamera.

Af Jan Skøt, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De små kompakte typer, der er bygget til at klare lidt af hvert, er nu nyeste generation på gaden. Godt nyt for dem, der vil have kamera med på den aktive ferie eller i poolen for den sags skyld.

Model TG-620 og TG-820 er således vandtætte, kan tåle stød og ikke mindst kulde. Topmodellen TG-820 tåler også, at du stiller dig på den (hvis du vejer under 100 kilo). Datatid har for år tilbage prøvet at sænke et Olympus Tough-kamera ned gennem isen i en grønlandsk sø. Der skete intet, og kameraet virkede fint bagefter.

Kameraerne har 5x optisk zoom, fra 28 til 140 mm, og LCD-skærmen bagpå er ridsesikret. På TG-820 har du mere end 1 million dot opløsning, mens du må ”nøjes” med 460.000 på TG-620. Priserne er henholdsvis 2.099 kroner og 2.399 kroner.

Vigtige plusser: Et kamera, der kan tåle ekstremer, er godt nyt for mange børnefamilier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere