Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Chrome 19 synkroniserer dine faner

Den 19. version af Googles browser kan hentes nu. Den rummer et væld af sikkerhedsopdateringer og giver mulighed for at synkronisere faner med andre computer og mobiltelefoner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vil du genoptage dit websurferi, hvor du slap, når du skifter til en anden pc eller til din mobiltelefon, har du nu muligheden, hvis du bruger Chrome som browser.

I den nyeste version har Google gjort det muligt at synkronisere faner, således at du kan hente de faner ind, som er åbne på andre apparater, hvor du er logget på med din Google-konto. Også historikken i hver enkelt fane synkroniseres, således at du vil komme frem eller tilbage til de hjemmesider, der tidligere er besøgt på det andet apparat, hvis du bruger frem- og til-knapperne.

Andre opsigtsvækkende funktioner byder Chrome 19 ikke på, men Google har foretaget 21 sikkerhedsopdateringer og rettet en mængde småfejl.

Som eksisterende får du opdateringen, hvis du klikker på værktøjs-ikonet og derefter ’Om Google Chrome’. Nye brugere kan hente Google Chrome her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere