Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

3 optrapper mobil-priskrigen

Teleselskabet 3 skruer endnu mere ned for priserne og lægger samtidig mere taletid og data i abonnementerne. Prisen på mobilt bredbånd sættes også markant ned med to nye abonnementer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den 1. maj skød teleselskabet 3 priskrigen i gang. I dag svinger 3 igen kniven og tilbyder nu abonnementer til endnu lavere priser. Samtidig introducerer selskabet to helt nye mobile bredbåndsprodukter til en skarp pris.

»Vi har sagt, at vi fører priskrig – og det mener vi. Derfor tager vi nu konsekvensen og sætter priserne endnu længere ned – og ikke kun for en tidsbegrænset periode. Vi tilbyder vores 3Basis-abonnementer med mere indhold og til priser, der kan matche tilbuddene fra lavprisselskaberne.

Fra og med i dag kan du for eksempel få 3Basis med 6 timers tale og 5GB data til kun 149 kroner om måneden – og det inkluderer både fri sms, mms og Fri 3 til 3,« siger Mikkel Torsting, direktør for 3’s privatmarked, som tilføjer, at de nye priser naturligvis også kommer eksisterende kunder på 3Basis 5Timer, 3Basis 10Timer og 3Basis 50Timer til gode, da de automatisk vil få de nye priser og det nye indhold.

3Mobilt Bredbånd fra 69 kroner om måneden

3 lancerer også to nye pakker til mobilt bredbånd: 3Mobilt Bredbånd med 1GB data inkluderet til 69 kroner om måneden og 3 Mobilt Bredbånd med 10GB data inkluderet til 129 kroner om måneden. Begge pakker har downloadhastigheder på op til 32Mbit/s og uploadhastigheder på op til 5Mbit/s og er således et godt alternativ til adsl.

»Priserne på de to nye mobile bredbåndsprodukter gør det endnu mere attraktivt at være online – også når man for eksempel er i sommerhus i Danmark og Sverige. Og har kunderne brug for lidt mere, end abonnementet inkluderer, er der mulighed for at toppe op med henholdsvis 1 eller 10GB naturligvis uden binding og til samme lave priser. På den måde får kunderne, hvad de har behov for lige nu og her – og ikke mere,« siger Mikkel Torsting.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere