Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Unge iværksættere hjælper dig af med dine PC-problemer helt gratis

Gal eller genial idé? Ja det vil tiden vise, men ikke desto mindre har to unge danske IT-iværksættere sat sig for at yde helt gratis support til danskere i IT-vanskeligheder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En langsom computer er et velkendt problem og kan fremkalde frustrationer blandt de fleste danskere. Det er det mest udbredte problem hos almene computerbrugere og skyldes ofte mangel på vedligeholdelse.

Der er dog hjælp at hente før du overvejer at skifte din gamle computer ud. De to initiativtagere har nemlig sat sig for at hjælpe danskerne med deres PC-problemer helt gratis.

Det kan lyde usædvanligt at serviceeftersynet ikke koster noget og man kan sætte spørgsmålstegn ved de to iværksætteres tiltag.

”Vi mener, at der er et kæmpe hul i sikkerheden i Danmark og kigger man på sidste år blev næsten 50.000 i vores lille land ramt af IT-røveri. Det vil vi forsøge at rette op på”, siger Aleksander Nilsson, der tilføjer at selv de mindste computerproblemer bliver taget seriøst, da det ofte er mange små problemer der forårsager de største.

Og spørger man ind til hvad de to iværksættere får ud af at levere gratis serviceeftersyn, siger Andreas Kristiansen:

”Der opstår hele tiden problemer med computeren og ved at levere denne service, håber vi på at kunne opbygge en tillid overfor vores brugere, så de tager os i betragtning i fremtiden, hvis lignende problemer opstår”.

Noget tyder på at andre også tror på idéen. De to unge iværksættere har allerede formået at tiltrække erhvervsfolk og investorer, heriblandt den danske IT-sikkerhedsekspert Janus R. Nielsen.

”Internetsikkerhed er vigtigere end nogensinde og vi vil hurtigt se flere af den slags tiltag. Det er altafgørende, at man ikke nedprioriterer sikkerheden på sin computer, især fordi der netop er mulighed for at få ubegrænset råd og vejledning til sin PC og dens sikkerhed”, siger Janus R. Nielsen.

Med det nye tiltag overtager firmaets IT-supportere styringen af brugerens computer vha. en fjernstyringsteknologi som alle computer-brugere kan få adgang til via internettet. Det er hurtigere og nemmere for brugeren, som dermed ikke behøver at tage computeren under armen og gå ned til den lokale IT-butik.

”Alt kan ordnes over nettet imens brugeren ser med på skærmen eller drikker en kop kaffe”, siger Aleksander Nilsson.

Virksomheden, der ikke er mere end ni måneder gammel, er allerede nu i kraftig vækst og kigger man på Trustpilot er deres rating i top med 9,5 ud af 10 mulige.

Ligesom din bil har behov for at komme til mekanikeren, er det ligeledes nødvendigt at din computer bliver renset. Det mener de to idérige iværksættere Aleksander Nilsson og Andreas Kristiansen, der er stiftere af virksomheden MYPCSupport.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere