Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Designlækre Samsung-mobiler til stærke priser

Galaxy A5 og Galaxy A3 er på vej til de danske butikshylder. De byder på to forskellige skærmstørrelse, slankt aluminiumsdesign samt fornuftige priser.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

På fredag lander Samsungs to nye smartphones Galaxy A5 og Galaxy A3 i butikkerne. Telefonerne har metalramme ligesom designmobilen Galaxy Alpha og er skabt specielt til yngre brugere, som let vil kunne fange hverdagens specielleøjeblikke og dele dem på de sociale medier.

”Vi stræber efter at udvikle smartphones, der appellerer bredt, men som stadig er i front, når det kommer til sociale tendenser og design. Med vores seneste tilføjelse sætter vi social interaktion og brugeren i fokus”, siger Jimmy Voss, Sales Manager for IM i Samsung Danmark.

Enestående design til en god pris

Galaxy A5 og Galaxy A3 er Samsungs tyndeste smartphones til dato og er designet til dem, som efterspørger et enkelt og stilrent design. Med Galaxy A5 og Galaxy A3 kan du skabe din personlige smartphone, ikke kun på grund af en lang række forskellige funktioner, men også med hensyn til farve og størrelse - Galaxy A5 har en 5-tommer skærm og Galaxy A3 en 4,5-tommer skærm, og begge telefoner kommer i farverne Peal White, Midnight Black, Platinum Silver og Champagne Gold.

Social interaktion hvor du er i fokus

Begge modeller har et 5 megapixel kamera og innovative funktioner, der gør det nemt at tage selfies. Funktioner som ”Ultra Wide Shot" og "Auto Selfie Mode” gør det muligt at tage et selfie ved hjælp af stemmen eller et vink med hånden og med det samme dele det på sociale medier. Når du foretager et opkald, reducerer "Always Clear Voice Auto Control"-funktionen støj fra omgivelserne, og uploading af billeder og videoer til sociale medier er hurtigt og nemt takket være 4G.

Galaxy A5 og A3 er tilgængelige i butikkerne fra 30. januar og kommer i farverne Pearl White, Midnight Black, Platinum Silver, og Champagne Gold. Den vejledende pris for A5 er 3.300 kr og 2.500 kr for A3

Galaxy A7 på vej

Senere i kvartalet lanceres Galaxy A7, som med en 5,5-tommer skærm er perfekt til dig, der bruger din smartphone til at se film, eller som ønsker at gøre flere ting på én gang - Galaxy A7 har nemlig ”Multiwindow”, en skærmtilstand, der gør det muligt at have flere apps åbne samtidig.

Galaxy A7 er i butikkerne i slutningen af første kvartal og vil være tilgængelig i samme farver som A5 og A3. Prisen er endnu ikke fastlagt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere