Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sonos klar med eksklusiv højttaler til jazz-elskerne

PLAY:1 Blue Note hylder 75 års fremragende jazz fra pladeselskabet Blue Note. Højttalerne kommer i begrænset antal og giver adgang til eksklusive playlister.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

“Musik skal formidle en følelsesmæssig besked til lytteren. Du ønsker ikke, at noget skal forstyrre den besked og Sonos deler Blue Notes ambition omkring dette”, siger Don Was, President for Blue Note Records.

Blue Note PLAY:1 kan købes på Sonos.com de kommende uger. Den gør scenen klar til jazzmusikere i dit hjem.

"Vi ønskede at skabe et udtryk for Blue Notes individuelle stil og samtidig inkludere alle de karakteristika, der kendetegner en live-­‐optræden," siger Tad Toulis, Sonos Vice President for design. “Den tankegang førte os til designet – et design der fanger et enkeltstående moment i skabelsesprocessen".

Højttaleren er udført i en specialfarve påført i hånden og med strategisk brug af robotter og skaber dermed en lodret glidende overgang fra mørk marineblå til coelinblå, der afspejler både den dybe bas og de detaljerede dybe og høje toner, som man kender fra PLAY:1.

Højttaleren giver adgang til følgende:

• Artist Selects: Kun tilgængelig på Blue Note PLAY:1 med nye playlister hver måned. Lyt til håndplukkede numre fra store navne som Robert Glasper, Jose James, Terence Blanchard, Ambrose Akinmusire, Lionel Loueke og endda Don Was selv, som har valgt 125 af sine personlige favoritter.

• Born in blue: Vi samler legendariske Blue Note-kunstnere og personer, der har samplet deres musik til egne mix, som fejrer krydsfeltet mellem moderne musik og legendarisk jazz.

• Blue Note 101: Lyt og lær mere om jazz og dens udvikling gennem mere end 75 år. Start fra begyndelsen hvor Blue Note blev grundlagt og følg selskabets udvikling frem mod titlen som legendarisk pladeselskab.
Du kan allerede i dag lytte til kanalerne Born in Blue og Blue Note 101 på din Sonos derhjemme samt på dine andre enheder via TuneIn.

Blue Note PLAY:1 sælges eksklusivt på Sonos.com til $250 USD, $280 CAD, €250 og £220 så længe lager haves.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere