Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Lækkerier til kontoret

Denne gang byder vi på præcise skærme, skræddersyede kabinetløsninger og andre herligheder.

Af Jakob D. Lund, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Ny Philips-monitor med Adobe RGB-teknologi

Firmaet bag Philips-monitors lancerer nu en 27” IPS AHVA-monitor, der er kalibreret til at understøtte hele Adobe RGB-farvespektret, som kan genskabe over en milliard farver med næsten 100 % nøjagtighed. Professionelle brugere kan vise farver på skærmen i overensstemmelse med industristandarder, og de får høj farvenøjagtighed gennem hele arbejdsprocessen. Udsving i computerskærmes lysstyrke og farver er et almindeligt problem.

Med SmartUniformity autojusterer Philips-skærmen disse udsving og leverer en ensartethed i lystætheden på mere end 95 %, hvilket er afgørende i farvekritiske arbejdsprocesser som billedredigering og videnskabelig visualisering. Den måde, LED-skærme justerer lysstyrke på, kan i nogle tilfælde medføre, at man oplever flimmer på sin skærm. Philips’ Flicker-Free-teknologi er en innovativ løsning, som regulerer lysintensiteten, minimerer flimmer og giver en bedre og sundere billedoplevelse.

Pris: 4000 kr. ekskl. moms

Kabinetløsninger fra Black Box

Elite Cabinets fra Black Box er designet, så man selv kan skræddersy sin kabinetløsning. Blæseren kan eksempelvis installeres i siden eller i toppen, og en ekstra skorsten kan installeres og transportere varmen ud i ejendommens klimaanlæg, så varmen fra maskinerne ikke ender ude i serverrummet.

Der er mulighed for faste sider, netsider eller sider af plexiglas, hvis der er behov for at kunne kigge ind til visse maskiner. Til Elite Cabinets-serien hører en lang række udstyr og tilbehør – eksempelvis bund med kabelkoste, som sikrer, at der lukkes tæt om indgående kabler og forhindrer støv i at komme ind i kabinettet.

Priser fra 4500 kr. ekskl. moms for 24U-skab

Ny generation af Fujitsu notebooks og tablet

Fujitsu udvidede for nylig sit sortiment af Lifebook-notebooks og Stylistic-tablets med nye modeller, der indeholder den nyeste 5. generation Intel Core vPro processor-familie. De nye Fujitsu notebooks har højere ydelse og forbedret batterilevetid – en af modellerne kører endda 24 timer på en enkelt batteriopladning.

De nye modeller i Lifebook-serien tilbyder alle ekstra funktioner såsom praktiske touchskærme samt Trusted Platform Module og smartcard-læsere, som mange virksomheder efterspørger. Fujitsu Stylistic Q7755-tabletten leverer en bred vifte af tilslutningsmuligheder, herunder LTE, trådløst net, Bluetooth og NFC. PalmVein-sensorteknologi giver et ekstra sikkerheds-niveau, og docking gør brug på kontoret nemt og smidigt.

Pris: Varierer afhængig af specifikationer

Canon lancerer nye storformatprintere

Canon har netop lanceret imageprograf iPF670 (24” / 610mm) og imageprograf iPF770 (36” / 914mm). Begge modeller kan printe et A1-billede på 28 sekunder i den hurtigste printindstilling, mens understøttelse af HP-GL/2 og HP-RT giver mere fleksibel og driftssikker CAD-håndtering. iPF770 fås også som en MFP med en storformatscanner (tilbehør) og en 22”-touchskærm.

De nye blæktyper giver et større farverum og er særligt beregnet til at printe mere levende og klare, røde farver på CAD-tegninger og indendørs POS-skiltning. Begge printere har ”Hot Swap”-blæktanke, som kan udskiftes, mens du printer, uden at der spildes hverken blæk eller papir. Nye funktioner til eksempelvis regnskabssoftware gør det nemmere for små virksomheder at håndtere omkostningerne og avancerne. En app til Apple iPad sætter mobile brugere i stand til at vise og printe filer direkte fra deres mobile enheder – særligt velegnet på byggepladser.

Pris Canon iPF670: 11.371 kr. ekskl. moms
Pris Canon iPF770: 21.027 kr. ekskl. moms

Nye features til Dells mobile workstation

Dell annoncerede for nylig opdateringer til Dell Precision M3800, verdens tyndeste og letteste 15”-mobile workstation. De nye opdateringer betyder, at grafiske designere, videoprofessionelle, ingeniører og andre high end-brugere får bedre mobilitet og ydelse.

Dell har tilføjet en mulighed for 4K Ultra HD-touchskærm, introduceret Thunderbolt 2-teknologi, så brugere kan udnytte overførselshastigheder på op til 20 Gb/s, samt givet mulighed for en Ubuntu-baseret udviklerversion. Med mere end 8 millioner pixel har 4K Ultra HD-skærmen den højeste tilgængelige opløsning i en 15 tommer workstation i dag, med 3,4 millioner flere pixel end Retina-skærmen på Apple MacBook Pro 15-tommer. Dell Precision M3800-skærmen har desuden ti-finger-multitouch.

Pris: 11.439 kr. ekskl. moms