Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronik-køb

Savner du en lækker lille bærbar, en fleksibel printer eller et godt
kamera, er der gode penge at spare i denne uge. Læs her, hvor du gør de
bedste køb.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Man skulle næsten ikke tro, at bærbare computere kunne blive mindre. Med XPS 13 har Dell dog sat en ny standard for hvor kompakt en 13,3” bærbar kan være. Der er stort set ingen ramme omkring skærmen, og derfor fylder XPS 13 væsentligt mindre end tilsvarende laptops. Vægten er helt nede på 1,26 kilo, men der er godt med kræfter i maskinen, som også har en virkelig god skærm og et behageligt tastatur. Alt om DATA var således enormt begejstrede for den – læs anmeldelsen af Dell XPS 13 her.

Prisen var 10.690 kroner, da den kom på markedet for et par måneder siden. Allerede nu er der dog gode penge at spare på computeren – se prisen på Dell XPS 13 her.

Det papirløse samfund er endnu ikke helt en realitet. Der er fortsat ting, man kan være nødt til at printe på godt gammeldags papir. At scanne, kopiere og måske endda sende en fax kan man også få behov for engang imellem. Derfor kan det være en fordel at have en fleksibel multimaskine, der klarer det hele. Det får du med HP Photosmart 7520, som laver flotte udskrifter af både dokumenter og foto og har et væld af nyttige funktioner. Datatid syntes rigtig godt om printeren, da de havde den til test – læs anmeldelsen af HP Photosmart 7520 her.

Den kom i butikkerne til 1.300 kroner, men prisen er faldet til mindre end det halve nu – se prisen på HP Photosmart 7520 her.

Har man tålmodighed kan man få virkelig meget tablet for pengene. Typisk går der nemlig ikke mange måneder, før priserne på dem falder. Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) kom på markedet sidste år, og udmærkede sig blandt andet ved en knivskarp skærm, en stærk ydelse og den medfølgende pen, der giver mange muligheder for at være kreativ. Hos Datatid fik den derfor stor ros – læs anmeldelsen af Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) her.

Oprindeligt kostede den 5.200 kroner, men nu kan du få den til halv pris – se prisen på Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) her.

Savner du et godt kamera, der tager flotte billeder, men ikke fylder meget i lommen, så er Sony RX100 III værd at overveje. Kameraet er utrolig kompakt, men udstyret med kraftfuld billedteknik, så du kan få fremragende skud i kassen, hvad enten du tager foto eller video. Derudover er det forsynet med et udvalg af funktioner, der kan tilfredsstille selv den krævende fotograf, og samtidig er det muligt at dele billeder og fjernstyre kameraet trådløst via Wi-Fi. Alt om DATA var stærkt imponerede over det lille kamera – læs anmeldelsen af Sony RX100 III her.

Du måtte slippe 6899 kroner for kameraet, da det kom på markedet, men der er over tusind kroner at spare på det nu – se prisen på Sony RX100 III her.

Er det tid til at udskifte mobilen, så er det værd at overveje om ikke det skal være en Windows-model. Udvalget af apps er godt nok ikke så stort som på de konkurrerende platforme, men styresystemet er virkelig velfungerende og man får som oftest rigtig meget mobil for pengene. Det gælder eksempelvis Nokia Lumia 735, som har fin skærm, udmærket ydelse og alle de funktioner man forventer af en ordentligt smartphone. Alt om DATA var derfor godt tilfredse med den – læs anmeldelsen af Nokia Lumia 735 her.

Prisen var kun 1999 kroner ved lancering, men der er flere hundrede kroner at spare på mobilen nu – se prisen på Nokia Lumia 735 her.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere