Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Boost din mobil

Selvom computere, tablets og telefoner i dag har et væld af smarte
funktioner, er de ret dårlige til at fjerne de filer, der trækker
ydelsen og batterilevetiden ned. Dette betyder, at mange køber nye
produkter for tidligt. Derfor udgiver F-Secure nu den gratis app
F-Secure Booster, som giver gamle androidenheder og computere ny kraft.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Mange forbrugere føler sig ofte meget frustrerede over, at deres gadgets bliver langsomme, og batteriet mister sin kraft, efter en tids brug. Løsningen bliver derfor ofte at erstatte sin gamle enhed med en ny model. Desværre sker dette ofte unødigt, da det i de fleste tilfælde er nok blot at rydde op i enheden for at give den nyt liv", siger Xerxes Malekani, Skandinavisk Chef, F-Secure.

Men at rense ud blandt unødige og processorkrævende filer på egen hånd er både tidskrævende og kræver en hel del viden. Mange af problemerne er ligeledes vanskelige at identificere, fordi de bygges op over tid og svækker enhederne lidt efter lidt.

F-Secure Booster hjælper brugeren til nemt at rense ud i alle de filer, som et program opretter midlertidigt, opdaterer programmer og drivere, samt gennemgår de processer, der nedbryder batteriets ydeevne. Med et enkelt klik får brugeren mere lagerplads, længere batterilevetid og forbedret ydeevne.

"F-Secure Booster gør endda din mobiltelefon eller computer mere sikker, fordi hackere ofte identificere svagheder gennem gammel software. De ved, at mange trykker meddelelser om softwareopdateringer væk og anvender derfor kendte sikkerhedshuller til at sprede malware", fortæller Xerxes Malekani.

F-Secure Booster er både tilgængelig i en gratis og premium-version. I premium-version får brugeren adgang til mere avancerede funktioner som eksempelvis automatiske opdateringer af programmer. Tjenesten er tilgængelig til både pc'ere samt telefoner/tablets, som anvender Android.
PC-versionen kan downloades her. Android-app’en er tilgængelig i Google Play.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere