Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få det sejeste førersæde i sofaen

Logitech G920 Driving Force er et gennemført racerrat forsynet med håndsyet læder, dobbeltmotor force-feedback og ægte stålpedaler.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

“G920 er rattet som vores fans har efterspurgt” siger Ujesh Desai vice president og general manager for Logitechs gamingafdeling. ”Vi har trukket på vores erfaringer fra den tidligere generation af racerrat, for at kunne levere en ægte og medrivende oplevelse til Xbox One gamere. Jeg kan personligt ikke vente med at sætte mig bag rattet og spille Forza Motorsport 6.”

Bygget til præcis kørsel og med en langvarig pålidelighed, indeholder Logitech G920 Driving Force funktioner som dobbeltmotor force-feedback gearkasse med slørfri spiralformet gearing, et rat der er betrukket med håndsyet læder og gasspjæld, bremse- og koblingspedal i rustfrit stål. Rattet er også kompatibelt med Driving Force Shifter, en sekstrins manual gearstang med push-down reverse. Dette er det første racerrat fra Logitech tilgængeligt for Xbox One.

"Det er en fantastiske nyhed til alle Xbox One racerfans, som førhen har brugt et Logitech racerrat, og som har efterspurgt det til denne konsol,” siger James Hunter, direktør for erhverv og strategi, Xbox Accessories. ”Med udgivelsen af Forza Motorsport 6, der udkommer til efteråret, vil racerentusiaster nu få mulighed for at blive ét med spillet med Logitech G920 racerrat.”

Realistisk Force Feedback

Konstrueret med dobbeltmotor force-feedback, simulerer Logitech G920 Driving Force på realistisk vis følelsen af din bil med vægtskift, vejomstændigheder og dækslidtage, så du kan mærke under- eller over-styring, tab af trækkraft med mere. Med spiralformede gear opbygget som i bilgearkasser, får du en exceptionel jævn og præcis styring. Hardware sørger for at holde tilbageslag nede, og holder rat- og pedalinput på et minimalt niveau for at maksimere kontrol.

Holdbart design

Logitech G920 Driving Force er bygget med fokus på holdbarhed, og er derfor udstyret med solide kuglelejer i hjulakslerne, og gearstang og pedaler lavet af rustfrit stål. Håndsyet læder af høj kvalitet giver Logitech G920 Driving Force et flot look, og følelsen af et high-performance racerbilrat, og sikrer en mere behagelig og holdbar brugeroplevelse.

Derudover giver de indbyggede skruer og bolte dig mulighed for at kunne montere rattet på et bord eller et racersæde for at minimere uro eller slinger under aggressive manøvrer.

Let adgang til spilleknapper

For let adgang til spilleknapper er D-Pad, konsolknapper og halvautomatisk gearskifter praktisk placeret på Logitech G920 Driving Force.

Følsomme pedaler

Logitech G920 Driving Force er udstyret med et separat sæt af pedaler, som naturligt lader dig bremse, accelerere og skifte gear, ligesom du ville gøre det i en almindelig bil, og den lader dig også sidde i en mere realistisk stilling, når du skal køre. Den ikke-lineære bremsepedal imiterer ydeevnen af et trykfølsomt bremsesystem, der giver en nøjagtig bremsefølelse.

Derudover inkluderer G920 en dedikeret kobling så gamere, der ønsker at afprøve deres evner, kan få en ægte og medrivende raceroplevelse.

Logitech G920 Driving Force forventes at være tilgængelig i Danmark fra begyndelsen af oktober til en vejledende pris på 3499 kroner. Der vil både være en version til PC og Xbox samt en version til PlayStation 4.

Driving Force Shifter, en sekstrins manuel gearstang med push-down reverse, forventes også at være tilgængelig på samme tidspunkt som et muligt tilvalg til en vejledende pris på 499 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere