Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu kommer Office 2016 til Mac

Mac-brugerne kan se frem
til Office-programmer i et helt nyt design og med masser af nye
features. Hvis du er Office 365-abonnent, kan du hente de nye
Office-programmer allerede nu.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De nye versioner af Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote giver Mac-brugerne den velkendte Office-oplevelse kombineret med det bedste fra Mac.

Hvis du allerede bruger Office på en pc eller iPad, så vil du føle dig hjemme i det nye Office 2016 til Mac, som lader dig arbejde præcis, som du forventer det med båndet i toppen af skærmen og de nyttige opgavepaneler.

Oplevelsen for Mac-brugere bliver løftet yderligere med muligheden for at få fuldskærmsvisning og Multi-Touch-betjening - og med understøttelsen af Retina-display vil dine Office-dokumenter fremstå knivskarpe.

Office til Mac er forbundet til skyen med integrationen af OneDrive, så du hurtigt kan tilgå dokumenter på din Macbook, som du netop har arbejdet med på din smartphone eller tablet. Det nye Office har også en indbygget delefunktion, så du nemt kan dele og samarbejde om et dokument med andre – og da Office til Mac er fuldt kompatibel med Office til pc, tablets og smartphones, skal du ikke bekymre dig om formateringen.

Kan hentes i dag

Office til Mac har været testet af tusindvis af brugere siden marts, hvor Microsoft udgav betaversionen af det nye Office til Mac – og brugerne har flittigt delt deres feedback. Det betyder, at Microsoft nu kan præsentere et spritnyt Office, som er designet til Mac-brugerne med hjælp fra Mac-brugerne. Microsoft fortsætter med at udvikle på Office til Mac og vil løbende tilføje forbedringer og nye features, som vil blive skubbet ud via opdateringer til Office 365-brugere mindst en gang i kvartalet.

Mac-brugere, som abonnerer på Office 365, kan hente det nye Office til Mac i dag. Det kræver et abonnement på Office 365 Home, Office 365 Personal eller Office 365 ProPlus, som giver adgang til alle Office-programmerne på tværs af Windows-, Mac-, iOS- og Android-enheder sammen med OneDrive og Skype.

Hvis du er Mac-bruger og abonnerer på Office 365, skal du blot gå på www.office.com/myaccount, logge på og følge instruktionerne for installationen. Hvis du endnu ikke er abonnent og gerne vil oprette et abonnement, så kan du gøre det via Microsoft Store eller udvalgte forhandlere.

Er du studerende, er der stor sandsynlighed for, at du får Office 2016 til Mac gratis via din skole eller uddannelsesinstitution – eller med en særlig studenterrabat. Det kan du selv tjekke på www.office.com/student.
Office 2016 til Mac bliver tilgængelig som en engangsinstallation (den traditionelle Office-pakke) til september.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere