Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Liam Neeson tilbage i topform

Taken 3 leverer action med spænding til sidste minut.

Af Mette Eklund, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Taken-serien er actionfilm af høj kvalitet med stor spænding, og det er ikke småting, Liam Neeson skal igennem i rollen som CIA-agenten Bryan Mills i Taken-actionserien. I den første Taken-film blev vi introduceret til CIA-agenten Bryan Mills, som blev uretfærdigt mistænkt for mord, og som måtte rense sig selv samt redde sin datter med både CIA, FBI og politiet i hælene.

Efterfølgeren fortsatte det hæsblæsende spor, da den ellers pensionerede Bryan nu må beskytte sin familie mod kriminelle, der vil have hævn for forbrydere, Bryan har dræbt, da han i første film skulle redde sin datter fra kidnapning. Hvis du endnu ikke har set de to første film, kan det absolut anbefales.

I den tredje version af Taken, må Bryan Mills atter trække på sine specielle evner og hoppe i arbejdstøjet. Bryan lever ellers et stille liv i Los Angeles, da han bliver kontaktet af sin smukke ekskone Lenore. Hun har øjensynligt problemer med sin nuværende mand Stuart St. John og er atter interesseret i Bryan. Bryan vil dog ikke involvere sig med hende, da hun er gift, men alligevel kommer Lenores mand Stuart og advarer Bryan om at holde sig væk.

Den efterfølgende dag finder Bryan sin ekskone dræbt, og politiet er klar til at arrestere ham for mordet. Bryan flygter og må på flugt fra politiet prøve at finde ud af, hvor hans kone har været og hvem, der har dræbt hende.
Det bliver en hæsblæsende jagt med flere overraskelser og spænding til det sidste.

Liam John Neeson blev født i 1952 og kommer oprindelig fra Irland. Han arbejdede, som mange andre skuespillere, med forskellige ting herunder som lastbilchauffør og arkitektassistent, inden hans karriere fik fart på. Liams filmdebut kom i 1977, hvor han fik hovedrollen som Jesus i filmen ”Pilgrim’s Progress”, og den store succes kom, da han fik rollen som Sir Gawain i filmen ”Excalibur – Kongernes Sværd” fra 1981. Siden kom hans store rolle i ”Schindlers List” i 1993, ”Star Wars Episode I: Den usynlige fjende” i 1999 og naturligvis Taken-actionserien.

Skarpe film og tv i 4K

Dette lækre højopløselige flad-tv byder på 55” og Ultra HD (4K), der leverer en fire gange så høj opløsning som almindelig full HD. Med en 4K X Reality Pro billedmotor kan du endda få opskaleret dine almindelige tv-oplevelser og film til 4K, så du med det samme kan få gavn af den høje opløsning. Derudover er der smart-tv, PVR-funktion, DLNA og meget mere.

Fakta
Produkttype: 4K Flad-tv
Skærmstørrelse: 55”
Smart-tv: Ja

[themepacific_accordion]
[themepacific_accordion_section title="Fakta"]

Fakta

[/themepacific_accordion_section]
[/themepacific_accordion]