Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kæmpeprint fra prisbillig model

Her kan du også få udskrifter i A3, selv om Brother-printeren på alle måder er testens billigste deltager.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Testens billigste deltagere håndterer også print i A3-størrelse, og trods dette er den faktisk ikke meget større end de øvrige – kun lidt bredere end Canons og HP’s deltagere. Brothers fidus er at have en A3-papirbakke bagest og en standard A4-bakke i bunden af printeren, hvor papiret så ligger på tværs. Lidt usædvanligt, men set fungerer.

Opsætningen af printeren er enkel, og efter at de fire farvepatroner er installeret, er det blot at følge vejledningen, og du kan gå i gang med at printe fra computer, smartphone eller tablet.

A3-bakken er placeret bagest, mens A4-bakken ligger på tværs nederst i printeren.

Trods fornuftig pris er Brother DCP-J4120DW tænkt som en printer til det lille kontor eller storfamilien. Den giver mange muligheder. Du kan for eksempel også printe på fotopapir med farvepatroner, der har meget høj kapacitet. Det er ikke en lynende hurtig printer, men derhjemme gør det nok ikke så meget, om der går et minut fra eller til, når der udskrives mange siders tekst. Printeren har en del mekanisk støj, så den vil nok ikke være velkommen i alle stuer.

Tekst udskrives jævnt og nydeligt. Ikke laserskarpt, men godkendt. Farveprint og -kopi på almindeligt papir klares også ret flot med god dækning i alle farver. Fotoprint er ikke Brothers stærkeste kort. Her har farverne tendens til at blive for mørke og lukkede, så der mangler detaljer i skyggeområderne. Men det er altså med de kritiske fotobriller på.

Alt målt og vejet er Brother en ganske imponerende sag prisen taget i betragtning. Læg dertil, at printeren både i strømforbrug og i blækforbrug ifølge producentens egne oplysninger er yderst sparsommelig.

Brother DCP-J4120DW er testens bedste køb, ikke kun fordi den er markant billigere end testens øvrige deltagere, men først og fremmest fordi den giver så meget valuta for hver krone, den koster.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title="Fakta"]

Datatid TechLife mener:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]